Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Naszło, puścić nie chce, więc muszę kupić. Radziecki zaprzęg (kosz musowo), wymagany bieg wsteczny, pojemność 750 ccm. Rok nie ma znaczenia (do 1970), w zasadzie im starszy tym lepszy. Jeśli chodzi o markę, to też jakoś specjalnie się nie nastawiam. Najlepiej MW, K750 itd. Najlepiej wyremontowany i zarejestrowany w PL, ew. z dokumentacją do rejestracji (i nauką, co trzeba zrobić, żeby się nie narobić za bardzo). Nie mam czasu na remonty, nie chcę chłopaków wrabiać w dodatkowa robotę, więc zależy mi na dobrym stanie i do jazdy. Stąd i cena może być odpowiednia, zawsze można ponegocjować. Ew. może być do malowania, sam dokończę remont. Nie interesują mnie jakieś wojskowe repliki - raczej cywilny sprzęt do pojeżdżenia z córką. Mile widziany transport, za który rzecz jasna zapłacę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi