Hubert Mikos Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) 19 kwiecień - Poznań, stacja BP Malta, ul. Szwajcarska 1 W godzinach 11-18 STACJA OTWARTA WYŁĄCZNIE DLA JEDNOŚLADÓWWWWWWWWWWWW! Będzie można zatankować jednoślady paliwem BP Ultimate 98, które będzie sprzedawane w trakcie imprez w promocyjnie w cenie paliwa Pb 95 PROGRAM: - bezpłatna hamownia motocyklowa - prezentacje motocykli oraz jazdy testowe - prezentacje akcesoriów i odzieży motocyklowej - pokaz mody motocyklowej! - relacje z wypraw motocyklowych - bezpieczeństwo - z ratunkowym motocyklem pojawią się ratownicy z Fundacji R2: kursy 1 pomocy! - symulator jazdy motocyklem oraz prezentacje multimedialne z zakresu doskonalenia techniki jazdy - prezentacja policyjnych pojazdów pościgowych - porady prawne z zakresu kodeksu drogowego - konkursy z cennymi nagrodami ( m.in. kurtki, oleje) - losowanie bezpłatnego kursu doskonalenia jazdy motocyklem na torze w Bednarach!!!!! - promocje Specjalnie na tę okazję zaprosiliśmy grono fascynatów i profesjonalistów z motocyklowego świata, znawców branży motocyklowej, kompetentnych reprezentantów największych firm produkujących motocykle, akcesoria i modę motocyklową. Edytowane 13 Marca 2009 przez Hubert Mikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerbit Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 szkoda tylko że 19 kwietnia jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Częstochowie :( troche zły termin pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Mikos Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 mam na to alternatywe, takie same imprezy odbeda sie jeszcze w innych miastach i terminach:-) pozdrawiam * 19 kwiecień - Poznań, stacja BP Malta, ul. Szwajcarska 1 * 26 kwiecień - Warszawa, stacja BP Bemowo, ul. Powstańców Śląskich 122 * 10 maj - Gdynia, stacja BP Amber, ul. Hutnicza 15A * 17 maj - Kraków, stacja BP Krakowiak ul. Bora-Komorowskiego 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disarms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja tam będę lecz tylko dlatego, iż nowym (pierwszym poważnym) moto nie ma co zapuszczać się za daleko bez oswojenia się ze sprzętem. Może wyczaję też jakieś dobre promocje na płyny które obowiązkowo w nowym motorze trzeba wymienić by wiedzieć na czym się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ...szkoda czasu - komercja, komercja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disarms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może i komercja ale nie znając dobrze zachowania nowego sprzętu nie wybiorę się np. do Częstochowy (wolę trochę pojeździć i poznać zachowanie maszyny zanim wyjadę w długą trasę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 zapraszam jutro na stoisko Modeki :-) będę wam przedstawiać naszą bogatą ofertę :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Marek, jaka komercha? Czy wstęp na ową imprezę jest jednoznaczny z musem zakupu czegokolwiek? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Może będę miał okazję sprawdzić, to Ci wszystko opiszę ;) ... ku*wa, naczekałem się w kolejce jako jedyny "coperzysta" i jeszcze mi pomiar na hamowni zje*ali :( Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Może będę miał okazję sprawdzić, to Ci wszystko opiszę ;) ... ku*wa, naczekałem się w kolejce jako jedyny "coperzysta" i jeszcze mi pomiar na hamowni zje*ali :( Z*ebali czy tak mało? :biggrin: :icon_biggrin: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi