Szapol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 :banghead: Pierwszy raz wymieniam świece w mojej Kawie z tą świeczką pod siedzeniem nie ma problemu ale pod zbiornikiem żaden klucz nie chce wejść . Jak sie zdejmuje zbiornik paliwa?? odkręciłem jedną śrubę pod siedzeniem i co dalej nie chce robić nic na siłę a więcej śrub nie widzę , wcześniej miałem drag stara i w tamtym motocyklu było troszke inaczej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 to zdejmij zbiornik - z tego co pamiętam to wielkich problemów z tym nie było - obejrzyj dobrze. Wielkiej filozofii tam nie ma. Próbowałeś rurowym dojść? ew z oryg. zestawu? Pozatym jak powiedział mi kiedyś ojciec: Masz łeb i ch*j, to kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 :banghead: Pierwszy raz wymieniam świece w mojej Kawie z tą świeczką pod siedzeniem nie ma problemu ale pod zbiornikiem żaden klucz nie chce wejść . Jak sie zdejmuje zbiornik paliwa?? odkręciłem jedną śrubę pod siedzeniem i co dalej nie chce robić nic na siłę a więcej śrub nie widzę , wcześniej miałem drag stara i w tamtym motocyklu było troszke inaczej chyba wiekszosc motocykli ma tak pomyslany zbiornik paliwa,zeby go moc zdemontowac za pomoca przysłowiowych "dwoch chwytow"!Moze po odkreceniu juz jakiejs srubki sprobuj go przesunac do siodelka lub lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A w jakim sensie nie chce żaden klucz wejść? Nie możesz go przecisnąć pod zbiornikiem paliwa? Bo ja np. miałem taki sam problem w swojej 954 ale "dorobiłem" sobie klucz, trochę skróciłem, uklepałem i pasi bez problemu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szapol Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Eureka odkręciłem licznik i była jeszcze jedna śruba . Dzięki wszystkim za odpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi