Stoźu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zależy, w jakim stanie te używane, bo czasami można wyrwać naprawdę świetne buty za grosze. Ale w tej sprawie zdania są podzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 buty fly z tego co wiem szybko sie rozpadaja :lapad: polecam formy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 a czym sie roznia formy od butow? i jakie tanie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a czym sie roznia formy od butow? i jakie tanie polecasz? :rolleyes: :icon_mrgreen: forma to marka obuwia i własnie je polecam np. http://moto.allegro.pl/item706624636_gpmot...oss_enduro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 heheh :D Forma dobre, ja ze swojej strony polecam Axo Boxer....;) trzeba je dobrze zaimpregnować przed używaniem ale poza tym sa świetne ;) (jak za te cene) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ja mam Uvexa Boss 3000 i jestem bardzo zadowolona...:)) Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek26 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Kup kask GPA TORNADO firmy OSBE. Mam go już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jest on tani i bardzo wygodny. Lepiej kupić lepszy kask taki jak ten, niż jakiś mało bezpieczny. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi