Fafik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) A wyregulowałeś docisk pinlocka do wizjera? Obracając piny się to robi. Zdjąłem szybkę z kasku i zacząłem kręcić tymi małymi 2 cyckami,ale trochę się balem żeby to nie odpadło. Chciałem zdjąć pin locka,wyczyścić szybki i złożyć na nowo ale nie wiem jak to zrobić żeby czegoś nie popsuć. Może ktoś z was ma wiedzę jak to zrobić? Może na lewą stronę go założyłeś. biggrin.gif Z tego się uśmiałem nieźle :icon_biggrin: kask na lewa stronę he he Fafik, a może ty po prostu nie masz pinlocka? Mam pin locka,ale co z tego jak nie spełnia swojej funkcji.I nie wiem co z tym fantem zrobić. W sobotę podczas jazdy do Poznania na rozpoczęcie sezonu złapał nas w trasie deszcz.W czasie tego deszczu szyba tez mi parowała niesamowicie. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Fafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zdjąłem szybkę z kasku i zacząłem kręcić tymi małymi 2 cyckami,ale trochę się balem żeby to nie odpadło. Chciałem zdjąć pin locka,wyczyścić szybki i złożyć na nowo ale nie wiem jak to zrobić żeby czegoś nie popsuć. Może ktoś z was ma wiedzę jak to zrobić? chwyć za koniec pinlocka, wygnij go w drugą stronę i tyle (pinów nie trzeba wyciągać). Jak się boisz to ściągnij piny (podważ z jednej strony czymś i wyskoczą) ale pinlock jest giętki, więc bez obaw Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Hmm, sam mam N84 - kupilem bez pinlocka, ktorego dokupilem przed zlotem w Czestochowie. Przeszedl test rano - bylo ok - szybka obok pinlocka zaparowana, ale srodek - czysty. Zauwazylem jeden bardzo wazny minus - podczas jazdy prostopadle do slonca na wizjerze (zamknietym) odbija mi sie swiatlo - w rezultacie utrudnia widocznosc. Tez tak macie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mam Shuberta R1 i pinlock, ani sladu parowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subbar Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 na kasku suomy testowałem: Oxford - szybko się porysował działał idealnie FogCity - idealnie zawsze XR-1000 z pinlockiem - dużo gorzej niż powyższe szybko się "poci" i obraz przez niego nie specjalny. Do tego jest niżej niż można nakleić klejone, przez co przy pochyleniu masz krawędź na linii wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi