Monster Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) No kawałek jest, ale terminy innych zlotów nie pasują mi tak jak ten a chciałbym w końcu na jakiś konkretny wpaść. No nic, może skręce kogoś, ale wszyscy których znam śmiagą na plastikach a ja nie przekraczam 110km/h :) Edytowane 28 Lipca 2009 przez Monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No to lecim już w czwartek najprawdopodobniej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 samsung Rymonkę namów bo mi coś nie idzie ;) bede w piątek w okolicach 13 :D Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Staram się , staram , nie obiecuję ale może sie zdecyduje pojechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeslaw Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 też jadę na ten zlot, może nie po raz 10 ale tylko 3 ale jest bardzo klimatycznie:) nooo i ten ryk jaw:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) My lecimy jutro o 13 jak ktoś chce jechać z nami to dzwońcie 692 641 316 . pozdro Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ale jest bardzo klimatycznie:) nooo i ten ryk jaw:))) Ja bym to wiejskim klimatem nazwal. I to w negatywnym tego slowa znaczeniu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Co kto lubi - jeden preclowanie, drugi zabawe ;). Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Co kto lubi Dokladnie. Jeden lubi bawic sie na klepisku a drugi w lokalu.I nie mówię tu o sali bankietowej OSP :icon_mrgreen: Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam. No cöz, -wygläda na to ze ilosc zlotowiczöw przerosla oczekiwania wszystkich... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wpadłem na 2 godzinki w sobote,przyjechałem autem z kolegą. Dostałem błotem po twarzy kilka razy spod motocyklowych kółek które sie lekko zatopiły w błotku :bigrazz: ,żałuje ze byłem tylko widzem tego zlotu a nie uczestnikiem,ale jestem bez motocykla i tylko bym sie wkur...wiał ze inni jeżdzą a ja nie moge. Fajnie trajkami bączki krecili na błocie. Pierwszy raz tam byłem,i chce w przyszłym roku również zagoscić. P.S. Slyszalem pogloski ze własciciel tego terenu na ktorym odbywa sie zlot chce sprzedac ziemie, ma ktos wiecej info? Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Nie mam wątpliwości że to najlepszy zlocik na którym bywam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wyobrazam sobie co sie dzialo i zaluje ze mnie nie bylo... Za rok obiecuje poprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Żałuj synu, żałuj było na co popatrzeć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeslaw Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ja coś słyszałem że w przyszłym roku ma się zmienić lokalizacja na krajenke ale nie wiem czy to do końca pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi