Aśka Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dżizas załatwił. :biggrin: Bo Dżizas, jak to Dżizas, wszystko może załatwić. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Przypominam, że to już jutro :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 8. pagi 9. Sadek 10. Engels 11.Klaudiusz 12. Sylwia żona Klaudiusz 13. Adam raz 14. Adam dwa 15MichaelO - własna klamka 16. 17. Drake + Sylwia 18. 19. Rafii z latoroślą. 20. 21. Marcin z małżowinką 22. Gaga 23. Kiełbasa 24. Jojo - junior 25-28. Gosu + 3 os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) Mała aktualizacja z mojej strony. 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 8. pagi 9. 29. Sadek + Monika 10. Engels 11.Klaudiusz 12. Sylwia żona Klaudiusz 13. Adam raz 14. Adam dwa 15MichaelO - własna klamka 16. 17. Drake + Sylwia 18. 19. Rafii z latoroślą. 20. 21. Marcin z małżowinką 22. Gaga 23. Kiełbasa 24. Jojo - junior 25-28. Gosu + 3 os Edytowane 8 Maja 2009 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 To ja się po pierwsze melduję i dziękuję wszystkim za super zabawę! :icon_mrgreen: A po drugie-sprawa kasy wyjaśniona. Organizator zapomniał, że jedna osoba płaciła za dwie i stąd to nieporozumienie... Kolegę Marcina (jak się okazało nie Mariana ;) )przepraszamy za podłe oszczerstwa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Dziękuję wszystkim za wyśmienitą zabawę. Nie możemy się z Moniką doczekać następnego razu. Pozdrawiam Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Leczycie rany czy co było super dzięki za zabawę polecam sie na następny raz też jeńców nie bierzemy :icon_twisted: motocykliści górą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Faaajnie było... Ślady (tymczasowe ;) ) są ;) Ktoś tam foty cykał... to prosi się o podanie jakiegoś linka...! :icon_mrgreen: I do następnego razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Melduję się wśród żywych :bigrazz: . Po zmyciu pasemek i piwie obudziłem się dzisiaj ( niedziela :icon_mrgreen: ). Dzięki za fantastyczną zabawę oby więcej takich imprez :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Z powodów technicznych nie dotarłem ..... utopiłem Samochód nad Bugiem :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Z powodów technicznych nie dotarłem ..... utopiłem Samochód nad Bugiem :biggrin: Dziwne byłoby, gdybyś dotarł :icon_razz: . Należy ci się pochwała za rozwój w temacie usprawiedliwień. "Utopiłem" nie brzmi już tak banalnie, jak "komunia" czy "imieniny" :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Należy ci się pochwała za rozwój w temacie usprawiedliwień. "Utopiłem" nie brzmi już tak banalnie, jak "komunia" czy "imieniny" :icon_twisted: . pzdr No i przede wszystkim brzmi lepiej niż "żona przykuła mnie do kaloryfera" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Klaudiusz to postać mistyczna która żyje tylko w sieci internetu he he he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Nasz Trójka bardzo dziękuje i za mile spędzoną sobotę. :flesje: Byliśmy pierwszy raz ale na pewno nie ostatni. Mikołaj zadowolony po zabawie w komandosa ! :biggrin: W drodze powrotnej do domu po 5 min juz spał taki był wykończony. Troszkę niemiło sie zrobiło na parkingu "kasa" ale dobrze ,że już wyjaśnione. :lalag: Lekcja na przyszłość, po zapłaceniu trzeba dokładnie zobaczyć co i u kogo Pan odhacza aby na przyszłość nie była takich "niespodzianek" Jesus, Aśka dzięki za organizację !!! :clap: :clap: :notworthy: :notworthy: Ewa, Rafał i Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 A gdzie Foty ?! Pstrykało parę osób i co ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi