Aśka Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To ja pozwolęsobie zaytować Jezusowego posta ;) Zapraszam wszystkich chętnych na niedzielny PAINTBALL. Będziemy się zabijać 9 maja na poligonie w Wesołej. Start o 10:00 Niezbędne informacje piętro niżej: Cennik: 60 zł. osoba w cenie wynajem sprzętu, w tym 200 kulek.Dodatkowe kulki 14 zł =100 szt. rekreacyjne, 18 zł. =100 szt.turniejowe. Parking na którym można zostawić sprzęty jest przy drodze Rembertów-Sulejówek kawałek za rondem i przejazdem kolejowym w Wesołej. Jadąc z kierunku Warszawa-Rembertów po prawej są tory a po lewej osiedle jakieś a za rondem zaczyna się mur jednostki. Zaraz za główną bramą do jednostki jest brama na parking. Mapka : http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geoc...019205&t=h&z=16 Oraz lista: 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) To ja pozwolęsobie zaytować Jezusowego posta ;) Zapraszam wszystkich chętnych na niedzielny PAINTBALL. Będziemy się zabijać 9 maja na poligonie w Wesołej. Start o 10:00 Niezbędne informacje piętro niżej: Cennik: 60 zł. osoba w cenie wynajem sprzętu, w tym 200 kulek.Dodatkowe kulki 14 zł =100 szt. rekreacyjne, 18 zł. =100 szt.turniejowe. Parking na którym można zostawić sprzęty jest przy drodze Rembertów-Sulejówek kawałek za rondem i przejazdem kolejowym w Wesołej. Jadąc z kierunku Warszawa-Rembertów po prawej są tory a po lewej osiedle jakieś a za rondem zaczyna się mur jednostki. Zaraz za główną bramą do jednostki jest brama na parking. Mapka : http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geoc...019205&t=h&z=16 Oraz lista: He he. Przekopiował się zły link. Oto prawidłowa: Mapka : http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geoc...019205&t=h&z=16 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No co jest? To już wszyscy? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 pagi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Polowałem na wspólne szczelanie od dłuższego czasu, może w końcu się uda :bigrazz: . 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 8. pagi 9. Sadek Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 coś cisza nastała w tym temacie dopisywać się im więcej nas to lepsza będzie zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 coś cisza nastała w tym temacie dopisywać się im więcej nas to lepsza będzie zabawa Przez najbliższy miesiąc to mnie w ogóle nie ma. Ale jak się uda to wpadnę. Nie ma to przecież jak dobrze pozabijać. :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wreszcie moto zrobione więc może uda się i na PaintBall ;) 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 8. pagi 9. Sadek 10. Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Listek?!!??!?! Ha ha ha upoluje gnoja :biggrin: :wink: 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 8. pagi 9. Sadek 10. Engels 11.Klaudiusz 12. Sylwia żona Klaudiusz p.s. No chyba że mnie gdzieś poniesie służbowo .... :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) 1. Castro 2. Jesus 3. Aśka 4. elqjp 5. zappa 6. kropka 7. Listek31 8. pagi 9. Sadek 10. Engels 11.Klaudiusz 12. Sylwia żona Klaudiusz 13. Adam raz 14. Adam dwa ;) Liiiiiiiiiiiiistek? Jedziesz bryczką?Zabierzesz mnie? :icon_mrgreen: Edytowane 1 Maja 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 n ajakich zasadach to jest organizowane? czy mozna zabrac ok 10 osob z wlasnym sprzetem czy tylko wynajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi