Pitu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam! Jestem na etapie poszukiwania motocykla. W sumie to zdecydowałem się już na GS500 ;) I teraz mam pytanko: wiele motocykli ma wpisaną moc 25 kW (czyli koło 34 koni) a fabrycznie powinien mieć ich 45. Gdzie są więc założone ewentualne blokady, i czy trudno/drogo je usunąć. A tutaj motocykl który mnie zainteresował, może ktoś zna :icon_question: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1235089 Po rozmowie telefonicznej pan powiedział, że akumulator i opona do wymiany, więc z ceną możemy poważnie negocjować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jak zaglądniesz do działu mechanika i poszukasz pod hasłami odblokować, blokada to znajdziesz przynajmniej kilka wątków dot. gs500 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi