Skocz do zawartości

Błąd w dokumentach z USA co robić

Arni22222
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Masz coś takiego jak akt własności ze stanów?? Tam powinny być poprowna numery, jeśli są inne masz dokumenty od innego moto.Radził bym Ci się skontaktować z osoba która Ci sprzęt sprowadziła czy się nie pomylił.

mam takie coś jak SALVAGE CERTIFICATE i tam własnie jest wpisane zle na umowach wszystkich i odprawie celnej jest wszystko dobrze ;/

Dla mnie wygląda to na pomylone dokumenty. Jak brałes od kogoś kto ściaga sprżety kontenerami mogła wystąpić pomyłka. Mialem tak kiedyś kupując samochód z komisu, gość dał mi papiery, pojechałe do domu. W domu jeszcze raz na spokojnie przegladam i część jest od mojej część od innej. zadzwoniłem, podjechałem do komisu i wymieniliśmy sie papierkami.

Masz ewidętnie akt własności od innego moto, dzwoń do gościa od którwego kupiłeś dał Ci nie ten akt własności :-)

witam kupilem motor z Usa i w dokumentach mam błąd bo wpisane jest Yamah YFR a jest to yamaha yzf r1 co teraz mam zrobić ??

ale w czym jest problem? nie chca ci tego zarejestrowac czy co? ja mam yamahe fzs1000 ze stanow a w papierach jest yamaha rs1 i wali mnie to

ale w czym jest problem? nie chca ci tego zarejestrowac czy co? ja mam yamahe fzs1000 ze stanow a w papierach jest yamaha rs1 i wali mnie to

No jak dla mnie to moze sie nazywac jak chce ale mysle o puźniejszej sprzedaży i co wtedy ? Kupujący moze miec obawy ze jest to jakis wynalazek.

No jak dla mnie to moze sie nazywac jak chce ale mysle o puźniejszej sprzedaży i co wtedy ? Kupujący moze miec obawy ze jest to jakis wynalazek.

Aaatam. Jak rejestrowałem Suzuki RF600R którą przywiozłem sobie z UK to w rubryce modelu wpisano "GN" bo takie były pierwsze litery numeru VIN. I na nic moje marudzenie było że GN to mały pierdzik na kursach prawka a nie sportowa 600-tka. Diagnosta wpisał GN, zarejestrowano jako GN i tyla. A kupujący nic nie mówił na ten temat gdy ją sprzedawałem 2 lata później.

No i ciesz się że masz w papierach model "YFR" bo na Yamasze YFR M1 Collin Edwards latał w MotoGP. :biggrin: :buttrock:

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.