wykrzyknik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Z tymi felgami zgadzam się w stu procentach :-) Jednak jak mówię sezon już w pełni i nie che mi się teraz moto zostawiać :-) Co do fotografii ano jestem :-) www.wykrzyknik.iportfolio.pl jak byś chciał pooglądać kilka moich fotek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dobre fotki :clap: A tu jak byś chciał looknąć na moje: www.rafalmizerny.pl ;) :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Widziałem :-) Specjalnie wszedłem na Twój profil i w link do Twojej strony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) na żywo już tak ładnie nie wygląda bo na żywo wygląda naprawdę penersko i robi wrażenie :) fajnie się latało no i kumpla z przeszłości mi przyprowadziłeś :) a to moje troszkę inne zdjęcia deviantART wyśmienite te wasze zdjęcia Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez porywacz_zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Hehe, fajnie że się spodobała maszynka ;) A co do latania, to jednak wolał bym na trasie te 20-30km/h więcej :P ...ale jeszcze Łukiego nauczymy :D Do następnego razu ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Spoko Złociutki ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To dla Ciebie ściąłem wydechy na prosto i zostawiłem zadziory po szlifierce... ostatnio przez sen wyszeptałeś jak bardzo lubisz ból w "tych" okolicach, więc wiedziałem, że będziesz usatysfakcjonowany ;) ...a ludzie powiadają, że związki na odległość nie mają szans. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Hehe, fajnie że się spodobała maszynka ;) A co do latania, to jednak wolał bym na trasie te 20-30km/h więcej :P ...ale jeszcze Łukiego nauczymy :D Do następnego razu ;) następnym razem się go poinformuje, że ostatni stawia cole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jesteś ostatnio taki kochany dla mnie, i teraz już Ci wierzę że te wszystkie zmiany poczyniłeś dla mnie, dla nas, abyśmy mogli wpłynąć na szerokie drogi naszego pięknego kraju. Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia w Brokeback Mountain. To dla Ciebie ściąłem wydechy na prosto i zostawiłem zadziory po szlifierce... ostatnio przez sen wyszeptałeś jak bardzo lubisz ból w "tych" okolicach, więc wiedziałem, że będziesz usatysfakcjonowany Widzę,że jesteście bardzo nowoczesni. Czy mogę się do was przyłączyć Kochani.? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 pochlastac sie jedynie zostalo wolna milosc :banghead: :banghead: :banghead: ide sie napic na mnie juz dzis nie liczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Fajne moto, ale jest jedna rzecz, która mi nie przypadła do gustu... przednie lampy:P Nigdy takich nie lubiłem. A takto zajebiaszczy szprzęt :crossy: Miłego latania :icon_mrgreen: Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dziękówa :flesje: ...akurat przednia, podwójna lampa, to był pierwszy pewniak który wjechał :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Rozszyfrowałeś mnie... :( Kaśka się zgodziła na motór, ale powiedziała, że musi przypominać moto Małaszyńskiego z Magdy M. ...czego się dla dobra sprawy nie robi :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Detale powaliły mnie na łopatki :) Kończe swojego, w tą zime przeszedł pierwszy etap przebudowy, w następnym bede dążył to czegoś podobnego jak Twoj shadow... Detale militarne to jest to... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Military... yeah :flesje: Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi