Przemek PbS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak w temacie, gdzie najlepiej i za jakie pieniadze kupie cylinder do yz 125 - 2000r? Na allegro nie ma duzego wyboru, w googlach tez slabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witaj! Też poszukuje cylindra do YZ. Można dostać tanio w USA, u nas w polsce nowy nicasilowy cylindr z tlokiem 2800zl... Więc chyba nie ma sesu, tylko remont starego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Remont starego odpada bo pekl :P i byl juz spawany , klejony wiec wiecej juz nie wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Remont starego odpada bo pekl :P i byl juz spawany , klejony wiec wiecej juz nie wytrzyma. elo jezeli pasuje cylinder od 2004 to mam takowy, uzywany. Tuleja do wbicia lub nicasil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Mi jeden koles na allegro oferowal oryginal Yamahy za 1500 zl do yz 250 99. Byc moze poszukaj. Z tego co pamietam to sprowadzal. Swego czasu po dobrym kursie dolara kupilem jednak w usa za niecale 800 zl. EDIT: O,znalazlem nawet maila do niego(tego co oferowal oryginal za 1500 zl). Poslalem Ci na priv. EDIT2: I z tego co mi wiadomo inne sa cylindry w 2000 i 2001 i 2004. Pozniej od 2005 do 2009 jest CHYBA taki sam. Ale to nie daje glowy. Obecnie w usa by wyszlo ok 1100 zl wiec duzawo. Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez adoado0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi