Murdoc Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Cześć wszystkim Kolega z Warszawy zgłasza chęć kupna Suzuki GS500 w cenie do około 6 tys PLN - oczywiście w dobrym stanie :biggrin: . Staram się mu jakoś pomóc w kupnie ale nie jestem specjalistą w tej dziedzinie a jedyne co mi dobrze wychodzi to rozbijanie efektowne motocykli :) Osoby które posiadają jakieś informacje prosiłbym o odpowiedź do mnie osobiście a ja wtedy przekażę sprawę do kolegi już. Prosiłbym o poważne oferty. Kolegę interesuje aby motocykl był już zarejestrowany i raczej ściąganie nie w chodzi w rachubę. Sprawa jest miarę pilna :). Suzuki my motór my life :) pozdr AD P.S> Sprzedam rozbitą yamahę xj900 :icon_razz: Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Murdoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makzel Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ReWitam Mam do sprzedania ER-5, rocznik 99, przebieg do uzgodnienia :) - to żart - kolo 47kkm, ujeżdżam go od ponad 4 lat. Jestem 3 właścicielem, moto pochodzi z salonu w Polsce. Prawie nowe opony, napęd również. Części eksploatacyjne wymieniane regularnie, regulacje podobnie. W tym sezonie tylko lać i jeździć. Cena 6kPLN. Jestem ze Śląska. Jeśli Twój kumpel jest zainteresowany daj znać. PZDR michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dzięki za info, przekazuje koledze link do tematu. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makzel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No problem, nie wiem czy tutaj można ale na forum śląskich motocyklistów jest więcej szczegółów dotyczących tego motocykla... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Odświeżam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Odświeżam temat Mam do sprzedania Suzuki gs500 z 2003 roku. Przygotowany do sezonu, zmienone opony 2009rok, Wyregulowane gaźniki, wymienione płyny itd. Więcej szczegółów i zdjęcia mogę dosłać. Moto nie wymaga żadnego wkładu, tylko wsiąść i jechać. Ma alarm i sportowy wydech (fajnie brzmi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Temat zamykam - kolega zakupił motocykl pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi