maciejka72 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 http://www.headhuntersmc.pl/start.php?lg=ang Czy ktoś planuje się tam wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 tak ja bede ;) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heny Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja również się wybieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 I ja na 99% też. Może sformowalibyśmy jakąś grupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka72 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może sformowalibyśmy jakąś grupę? Wgrupie zawsze przyjemniej!Ja będę ruszał z Wałcza i mogę jechać przez Piłę.Jak coś,to tylko hasło o której i gdzie i ja dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi