Mikołaj Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Anis ten link z youtuba nie chodzi, sprawdź adres jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Najlepiej przy formowaniu grupy nie kombinować i przyjąć dwie zasady pierwszy jedzie najwolniejszy ostatni najszybszy,chce ktoś poszaleć wypada z szyku a potem czeka za parę km na poboczu i po sprawie :) Takie zasady się stosowało od lat i chyba tak jest najlepiej..Jest jeszcze jedno kryterium uważam ze konieczne sprzęt który nie nie daje rady utrzymać marszowego w okolicach 100-120 nie powinien jechać w takim szyku po prostu będzie się męczył i On i pozostali ;) Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez michaelgsx-r600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Panie Michale:P dlategoż tudzież zobaczy się jakie sprzęty się zjadą i kto preferuje jakie tempo. Wtedy się podzielić trzema. Pod koniec października chyba, jechaliśmy na jakieś 15-20 motocykli do Nałęczowa, taką dużą grupą na tej dosyć wąskiej i ruchliwej drodze to był koszmar lekki, zanim wszyscy wyprzedzili "malucha" to strasznie dużo czasu minęło. Wiecie chyba o co mi chodzi? Żeby osoby preferujące wolniejszy styl jazdy nie zmuszać do szybkości i na łodwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Tak, żeby wszystko było jasne - wyjazd z Lotosu o 8 (nie o 11 jak było planowane wcześniej) . W zależności od ilości motocykli i ich rodzaju (te szybsze i te trochę wolniejsze ) podzielimy się na co najmniej 2 grupy i każda grupa ustali sobie prędkość przelotową na trasie. Ustalimy też trasę i miejsca (np. co 100 km) w których obie grupy się spotkają , odpoczną i dopiero pojadą dalej swoim tempem :) Jak ktoś szybkim motorkiem będzie chciał jechać powoli albo odwrotnie to nie ma problemu- wszystko się ustali na miejscu. Niestety w tej nierównej walce pogoda rządzi i jesteśmy od niej zależni, więc jeśli jej nie będzie to z frekwencją jak i z całym wyjazdem może być różnie. i jeszcze raz ZBIÓRKA 8:00 - LOTOS , ustalenia itp. do 8:30 - wtedy WYJAZD ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No i elegancko wszystko ustalone czekamy aby pogoda nam Miłościwie Pozwoliła na wyjazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 z cross maxem jestem wstepnie ustawiony w niedziele o 5 rano na orlenie w jastkowie,predkosc dla dziatkow i 500 setek czyli 100-120,ja juz prawie dziadek wiec mi pasi,jak ktos chetny jeszcze to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jutro Mikołaj dostanie trochę żółtych naklejek. Jak ktoś chce neich się do neigo zgłasza ;p Na jutro dostanie troszkę, ręsztę sie rozdysponuje juz wz poniedziałku ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie o ustawce Jadących z Lublina i okolic w niedziele do Częstochowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 My wyjezdzamy z Orlenu w Jastkowie o 5 rano;) Jak chcesz i tempo ci odpowiada to wpadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 My wyjezdzamy z Orlenu w Jastkowie o 5 rano;) Jak chcesz i tempo ci odpowiada to wpadaj... potwierdzam 5 rano*wyjazd* z orlenu ,predkosc spacerowa 100-120,czasem 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Powróciłem, było zajebiaszczo, motórów w huk. Nie obyło się bez przygód pozytywnych jak i negatywnych. Jestem bardzo zadowolony z wyjazdu po mimo kasy jaką wydałem na ten wyjazd na liczniku nabite coś koło 700km. Chyba za rok też pojadę, a zdjęcia niebawem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja i Kasia tez juz w domciu... pozytywny wyjazd. Foty tez wkrotce pokazemy. Dzieki za wspolna jazde! Pozdrawiam! R. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dzieki wszystkim za mily wypad,i do zobaczenia nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Potwierdzam, wyjazd zaliczam do bardzo udanych ... a w tym miejscu trochę zdjęć... filmy na youtube wkrótce... http://picasaweb.google.com/cobra74pl/Jasn...8I19042009Zlot# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zlot sam w sobie oczywiście niesamowity, ja natomiast chciałam bardzo podziękować za przygarnięcie mnie na drogę powrotną :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi