Merh Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wylot z Lotosu w łucce pod Lubartowem w sobote o 11.00. w drodze powrotnej proponuje zameczki...duzo zameczków...sandomierz...+kraków... moze powrot nawet i w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 no na zameczki chętny jestem, niestety w poniedziałek od rana muszę być w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 powrót tylko i wyłącznie w niedziele - w poniedziałek praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 hmm mi pasuje nawet do poniedzialku jak w sobote wylecimy tylko jest jeden mankament:D kto mi wezmie ciuchy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ja byłbym za wyjazdem 8-9 z LOTOSU, ewentualnie albo my po Lublin albo Lublin do nas przyjedzie. Kufel, ciuszki w plecak, pajączkiem na siedzenie i ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jak poskładam do kupy, to będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie ile osób startuje z Lubartowa?? I jeszcze jedno, czy może ktoś zapoda linka do stronki z informacjami o tym co się dokładnie będzie działo w sobotę i niedzielę na Jasnej Górze? Jakieś szczegóły albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Jeśli chodzi o nocleg to podobno fajnie jest na campingu Oleńka. A tu troche o programie: W dniach 18 -19 kwietnia 2009 r. stowarzyszenie Rajd Katyński po raz kolejny organizuje Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2009 na Jasnej Górze. Plan imprezy: 18 kwietnia (sobota) godz. 18.00 - spotkanie w sali ojca Kordeckiego, następnie Apel Jasnogórski 19 kwietnia (niedziela) godz. 8.00 - zbiórka na Górce Przeprośnej godz. 10.00 - wyjazd na Jasną Górę (parada motocykli) godz. 12.00 - Msza Święta i poświęcenie motocykli W niedzielę zbieramy się na Górce Przeprośnej. Prosimy nie ustawiać wcześniej motocykli na błoniach jasnogórskich. Na błoniach pierwsza wjeżdża parada, spóźnieni motocykliści zbierają się na Starym Rynku i dołączają na końcu kolumny. Wszyscy przywozimy pluszowe zabawki dla dzieci z sierocińców w Polsce i na Kresach Rzeszypospolitej. Zlotowi patronują: - Przeor Jasnej Góry - Ojciec Roman Majewski, - Prezydent Częstochowy - dr Tadeusz Wrona. Możliwość rezerwacji noclegów w Domu Pielgrzyma (tel. 34 377 75 64). Na Górce Przeprośnej można rozstawiać namioty już w sobotę ( tak słyszałem ) Więcej szczegółów pod adresem : http://www.rajdkatynski.net/ Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dziękuję Wujku, ja to mam nadzieje że w sobotę się już widzimy, nie ma innej opcyji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z Lublina, albo okolic w niedziele rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś z Lublina, albo okolic w niedziele rano? ja chce wyjechac rano w niedziele ,ale puki co nie mam z kim,predkosc raczej spokojnie 100-120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Trochę nie rozumie tego wyjazdu o 11,kto ustalił tak późną godzinę? zanim dojedziemy będzie już i po paradzie i po święceniu motocykli,mija się to z celem nie uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ale parada je cała feta jest w niedziele, a my chcemy jechać w sobotę, więc nie rozumiem w czym problem... pees: o której w końcu wyjazd z lotosu? 8.00 czy 11.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja tam o 8 będę na Lotosie (stacja benz z helikopterem w Łucce koło Lubartowa dla niewtajemniczonych). Jeżeli ktoś chętny to można ustalić 2 zbiórki. Przypuszczam, że faktycznie trzeba się będzie podzielić na grupy- góra 5 motocykli. Kryterium podziału może być choćby preferowana prędkość przelotowa, poglądy polityczne, umiejętność zachowania się w tłumie, stopień higieny osobistej, kolor oczu, poziom sztywności skarpetek itd. coś się wymyśli. Możliwe, że będą jechali ludzie, dla których jest to pierwszy sezon. Tak więc jak wiemy że jest taka osoba trzeba ją przeszkolić z zakresu tematyki jazdy w grupie. Czyli szyk bojowy- szachownica( tak na przemian, żeby w razie czego(odpukać) było się gdzie "schować" do kolumny), następna sprawa- to mój cenny pomysł-kamizelki odblaskowe, pasy dla osoby prowadzącej i zamykającej kolumnę, jest to pewnego rodzaju ułatwienie dla osoby jadącej na początku bo w lusterku widzi że cała grupa jedzie, jak nie zobaczy osoby zamykającej grupę (tej z kamizelką) to wiadomo że trzeba się zatrzymać i zobaczyć co się stało. No i papier toaletowy to rzecz podstawowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Może to komuś da powód do myślenia http://www.youtube.com/watch?v=fJ9hKpsulmY&feature=related Jazda w dużej grupie, http://www.wykop.pl/link/167763/patrz-w-lusterka Trochę więcej wiedzy o jeżdzie w grupie. http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Może się przydać już na trasie do Częstochowy. Oprócz podstawowego aspektu bezpieczeństwa, stosowanie powyższych zasad wpływa na wizerunek grupy. Nikt chyba nie chce wyglądać jak gromada skuterowców przemieszczających się radośnie od sklepu ogólnospożywczego w Gamoniowie Wielkim do remizy w Popierdułce Małej. :crossy: Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi