jarek7770 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 lytr musi byc i koniec :) jutro jade na pas startowy i zobaczymy heh co ta maszyna potrafi jak sie odezwe to znaczy ze zyje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyYamaha Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 I co żyjesz.. :cool: ?? Ja do swojego lałem Castrola 10W50 i jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jest cisza czyli już chyba po "koledze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek7770 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) siemanko nie no zyje chociaz ostatnio autem mnie wyrzucilo z zakretu i widzialem smierc ale dobrze jest :)) ej a powiedzcie mi co myslicie na temat xenonu dokladanego z przetwornicami do motoru ?? a i wlasnie bo moj ma 10tys przebiegu i dlugooo stal czy mozna jak np do auta sie leje preparat do czysczenia wtryskow wlac do motoru ?? Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez jarek7770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyYamaha Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja kupiłem środek firmy bodajże STP do czyszczenia wtrysków i juz raz wlałem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek7770 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no ja dzisiaj zalałem troche i jest lepiej delikatnie bo chwile stał wiec ....... tylko jak na zimnym pale np na ssaniu to wogole obroty nie sa wyzsze niz bez ssannia kto wie czy on ma elektronicznie zalanczane ssanie czy na linke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi