Nico Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Czym mozna skleic przelotowy karbonowy komin? Mam takowy HARRISA, jest oryginalny a nie jakis powleczony tylko jedna warstwa karbonu, ale w jednym miejscu warstwy z karbonu popekaly az do wkladu. Czy jest jakis klej do klejenia takich rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie ma. Jak jest to blisko początku lub końca tłumika to można go skrócić o ten pęknięty kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi_MuZ Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dzisiaj zauważyłem że mój wydech pękł. Prawdopodobnie od strzelenia w wydech. Pęknięcie/dziura jest na środku wydechu od dołu- prawktycznie pol wydechu oderwane. Da się coś z tym zrobić, zajmuje się ktoś "sklejaniem" karbonu? Idę polatać wykorzystać pogodę, jak sie bardziej rozwali a nie będzie innego wyjscia to opasam jakąś gumą i skręce opaskami- chyba ze go dziś zgubie całkiem :buttrock: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/ludi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi