Szklarz WRM Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich W nawiązaniu do mam nadzieję :biggrin: udanej imprezy w roku 2008 :crossy: postanowiliśmy zorganizować kolejny V Ogólnopolski Zlot Motocyklowy "W. R. M. 2009", :flesje: który odbędzie się w dniach 29-31.05.2009r. na terenie: Ośrodka Wypoczynkowego "Energetyk" nad zalewem Dzierżno Małe /k. Gliwic. :flesje: Organizator: W.R.M. Poland, :icon_twisted: tel.: 0-608 455 502 - Leon, 0-515 066 373 - Abdul, Szczegółowe informacje wkrótce na http://www.wrm.org.pl P.S. Na chwilę obecną mogę już powiedzieć, ża zagra 8 kapel rockowych. :buttrock: Dodatkowo przwidujemy wiele atrakcji. :clap: Pozdrawiam Arkadiusz Zabielski - Szklarz Motorcycle Club WRM since 1998 Mobile: +48 603 115 829 http://www.wrm.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 OTM będzie jak zwykle. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Czegoś więcej o naszym zlocie można dowiedzieć się z Gazety Zlotowej :icon_mrgreen: tylko trzeba ją dobrze rozwinąć do czytania :crossy: Gazeta Zlotowa Pozdrawiam Szklarz z WRM Moja strona Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Szklarz WRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 się chyba wybierzemy ekipą z Krakowa :) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam Do V Ogólnopolskiego Zlotu Motocyklowego "WRM Party 2009" pozostało jeszcze 26dni. :crossy: Mam nadzieję że frekfencja :buttrock: dopisze na zlocie?? :flesje: Szklarz WRM MC Poland tell.: +48 603 115 829 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Można zarezerwować jakieś spanie ? I ile pln przygotować na wjazd (nie znalazlem w gazetce ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Można zarezerwować jakieś spanie ? I ile pln przygotować na wjazd (nie znalazlem w gazetce ;)) Witam Spanie raczej pod namiotem - pogodę mamy zamówioną :notworthy: Deszczu nie zapewniamy :cool: Informacja o cenach jest zamieszczona w Gazetce w zakładce: Szczegółowy Program Zlotu na samym dole. :biggrin: Dodatkowo przejklajema ten tekst: :flesje: Wlot na zlot: -kierowca 30 zł(w tym znaczek zlotowy + piwko) lub -kierowca 40 zł (w tym znaczek zlotowy + koszulka + piwko) -plecak lub pieszy 10 zł (bez dodatków) -------------------------------------------------------------------------------- Uwaga: Na terenie zlotu będzie grasować nasza FotoAparatka. Przy odrobinie szczęścia można sie załapać na darmową sesję zdjęciową. ;-) -------------------------------------------------------------------------------- Zlot jest imprezą otwartą czyli każdy kto lubi się dobrze bawić może brać w niej udział. Witam Chciałem wkleić plakat imprezy ale nie wiem jak dodać załacznik w formacie JPG :eek: Edytowane 7 Maja 2009 przez Szklarz WRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaPe Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Chciałem wkleić plakat imprezy ale nie wiem jak dodać załacznik w formacie JPG :eek: tu jest link do plakatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Halo haaaloo? A możliwość dokupienia znaczka przez plecaczek przewidziana? Jakaś dyskryminacja normalnie. :P Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Halo haaaloo? A możliwość dokupienia znaczka przez plecaczek przewidziana? Jakaś dyskryminacja normalnie. :P Halo Haaaloo :bigrazz: Może i te informacje nie sa zamieszczone na plakacie albo w gazecie ale nie martw się taka możliwość jest wzięta pod uwagę na miejscu wszystko będzie wiadomo. Jak się nie mylę to koszulka dodatkowa wychodzi 20zł a znaczek chyba 10zł ale nie jestem na chwilę obecną pewien. Na miejscu będzie wszystko jasne. Zapraszam. :buttrock: Pozdrawiam Szklarz WRM MC Poland tel.: +48 603 115 829 Edytowane 7 Maja 2009 przez Szklarz WRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Do zlotu pozostało jeszcze dwa tygodnie więc tak se dźwigam temat - mam nadzięję że jest tutaj sporochętnych aby się dobrze pobawić????? :buttrock: :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Łódź czyli ja i Priest i pewnie ktoś się jeszcze przybłąka;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Oczywiście :) ... P.S. Prałat będziesz? Bo teraz już będę mógł spokooojnie się napić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Witam W załączniku przesyałm Ostateczny Program Zlotu, w którym nastąpiły drobne zmiany :clap: ale chyba na lepsze :crossy: tzn wystąpi w sumie 9 kapel rockowych :buttrock: - 4 w piątek gdzie z koncertami zaczynamy już od 17.00. W sobotę wystąpi 5 kapel rockowych - z resztą co się będę rozpisywał :icon_razz: - szczegóły w załączniku. Dodatkowo dołączam jeszcze raz Plakat Imprezy. Edytowane 22 Maja 2009 przez Szklarz WRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam Chciałbym tylko jeszcze dodać że już od dziś jak i przez cały tydzień :biggrin: na AntyRadiu zarówno u Siostry Marioli jak i u Smola można wygrać :notworthy: Podwójne Wejścówki :notworthy: na nasz Zlot WRM 2009. :flesje: Zainteresowanych serdecznie zapraszam do słuchania AntyRadia w całym najbliższym tygodniu i nie tylko. :buttrock: Pozdrawiam Szklarz WRM MC Poland tel.: +48 603 115 829 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi