emil1005 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Przy okazji nietypowych malowań.... Bardzo ciekawy efekt otrzymuję się malując pistoletem z bardzo duża dysza, chlorokauczykiem lub inną farba na bazie gumy, wychodzi wtedy taki baranek ;] Średnicę dyszy należy dobierając eksperymentalnie, ew samemu rozwiercić ;] e tam nie ma to jak smugi po pedzlu :D Boa myslales zeby pokryc jakies elementy rdzawym nalotem? pieknie by sie komponowalo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 emil, myślałem o tym, ale forum było za długo w stanie spoczynku i nie maiłem się kogo poradzić. Jednak powiem Wam, że i tak jestem meeeega zadowolony. Nawet jak dziś tankowałem i mi się zrobił zaciek po benie to go nie wycierałem, tylko zostawiłem... teraz chyba zawsze będę po tankowaniu zostawił ścieżkę po kroplach benzyny :D :D :D Myślałem, że dziś przed pracą zdążę wykonać zdjęcia, ale za późno wyjechałem i bym nie zdążył na 15 do roboty :( Juriuszi, myślę że kiedyś będzie nam dane się spotkać ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A co powiecie na coś takiego ?? :bigrazz: Rdzewiuch ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Moim zdaniem nie za bardzo... bo to 4 koła :P ...wolał bym takiego: http://www.american-choppers.ru/wp-content...bike_girl_1.jpg Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi