diamono/ducati Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 JUZ TRZYMAM TEN NUMER W RACZKACH!!!!!! PISZA O NAS!!! MOWIA O NAS!!! JESTESMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 a ja go dzis szukalem w sklepie i kiosku i dupa... :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Witam wszystkichZastanawiam się czy mozna zabrac sie na taka wyprawe Jawa ts350 :?: Mam ja 5 lat i to sprawdzony sprzet, ale z tego co widze to tu same wieksze japonce sie wybieraja :flesje: Moze znajdzie sie ktos na nieco mniejszych sprzetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 " co kropelka sklei sklei - zadna sila nie roklei " - bez obrazy :mrgreen: hmmmmm co ci moge powiedziec..moze i wybieraja sie same wielkie japonczyki, ale nie beda jechac szybciej od twojej Jawy, poniewaz drogi sa bardzo paskudne..a wlasnie Jawa wytrzyma ta trase - mam nadzieje nic jej sie nie stanie(o ile wiem kumple ze Lwowa jezdzili wlasnie na Jawach i Dnieprach do Krymu i nie mieli zadnych problemow na drodze).. poczekaj...niech odezwa sie organizatorzy wyjazdu... oprocz tego, mozesz zebrac swoja ekipe na Jawach np i pojechac ta sama trasa lub wymyslic inna..teraz tylko poczekaj troszeczke..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 droga diamonopewnie jesteś lepiej w tym temacie niz inni urzytkownicy tego forummoja prożba polega na tym abuś wypisała zloty motocyklowe i festiwale rokowe ( w stylu polskiego woodstok) jakie odbywają sie na Ukrainiez góry dzięki :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono/ducati Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 droga diamono pewnie jesteś lepiej w tym temacie niz inni urzytkownicy tego forum moja prożba polega na tym abuś wypisała zloty motocyklowe i festiwale rokowe ( w stylu polskiego woodstok) jakie odbywają sie na Ukrainie z góry dzięki OK spytam sie ludzi i zagoszcze na ukrainski forum motocyklistow...poszukam jakichs dat i informacji na temat tych zlotow. jak tylko bede cos miala to napewno zamieszcze na 4rumie, bo u nas zawsze sa mile widziani motocyklisci z innych panstw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 SebJaw- mam jak by co mapę Czeczeni w stanie niemalże idealnymKropelka 350 - jak my byśmy jechali to damy znać-na pewno się spasujemy co do prędkości i ogólnie PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Hej. Jestem nowy, nie wiecie kim jestem, ale nie ważne. Jade z kumplem na Krym 18 lipca, a jak się uda z czasem to już 11 lipca, powrót na 26 lipca. Jedziemy na KLE 500 i XTZ 750,czyli turystryczne endura. Trochę już jeździliśmy po "okolicy", więc myslę, że ten wyjazd będzie zaliczony do tych udanych. Gdyby ktoś był zdecydowany, to proszę o kontakt. Jedziemy by jak najwięcej zwiedzić, zobaczyć. Dojazdówka - jazda cały dzień non-stop, motocykle pewne, żadnych awarii i remontów na drodze nnie przewidujemy, bo będzie mało czasu na takie rzeczy. Preferowane sprzęty to takie by utrzymać stałą prędkość 100-120km/h i mogły wjechać gdzie się da (najlepiej enduro i pochodne, ew. naked). Jeżeli nic losowego się nie przydaży to te daty możecie mieć za pewnik wyjazdu, postanowiliśmy, że pojedziemy nawet we dwóch. Przemyślcie tą propozycje. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do kontaktu ze mną. [email protected] Nie zawsze odpisuje regularnie ponieważ mam kiepski dostęp do netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yellow Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Witam Serdecznie!Podobnie jak i wy planuję spędzić tegoroczny urlop w okolicach Krymu i Odessy. Mój wariant trasy jest bardzo zbliżony do tego z mapki. Termin też jak najbardziej, chociaż w pracy ustalałem początek urlopu od około 6 sierpnia. Bardzo chętnie dołączył bym do jakiejś ekipy, bo w grupie zawsze raźniej. Mam również znajomych w Mołdawii, których planowałem odwiedzić, ale wiem również, że są problemy z przejazdem przez Mołdawie. W ubiegłych latach jeździłem troche po Rumunii (całej) i w tym roku przyszedł czas na Krym. Jeździmy (ja +moja kobietka) V-max'em więc nie ma problemu z prędkościami przelotowymi.Chętnie spotkam sie w celu wymiany opinii.Pozdrawiam. Yellow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Tak czytam o tym Krymie i sie zastanawiam - moze w te strone udac sie w tym roku? Plany wakacyjne mam jeszcze niesprecyzowane ale jedno jest pewne ze chce jechac gdzies na poludnie gdzie cieplo.Moze ktos kto tam byl na motorku podzielilby sie swoimi wrazeniami i praktycznymi informacjami?jak tam z bezpieczenstwem? a z noclegami? zabierac namiot czy spac na kwaterach? ile czasu trzeba przeznaczyc na te droge zeby cos zobaczyc ale sie nie zachetac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witajcie miłośnicy zielonej Ukrainy. Ja też jadę na Krym 11 lub 12 lipca, powrót najpóźniej na 28 lipca w Polsce. Było nas dwóch ale udało się "dozbierać" chętnych i jak narazie jest 5 chłopa na 5 maszynach plus 2 dziewczyny. Sprzęty raczej enduro. Jeżeli ktoś chciałbym się przyłączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Yellow - napisales ze wybierasz sie ok. 6 sierpnia. Mnie tez ten termin pasowalby albowiem wowczas i pogoda jest pewniejsza. Dla wszystkich ktorzy chca jechac w lipcu : pamietajcie w jakich szerokosciach geograficznych mieszkamy - tutaj lipiec jest przerabany - brak stabilnej pogody i b. czesto pada.yellow napisz cos o sobie , na jakim sprzecie jezdzisz , skad jestes itp..bo jakos tak incognito wystepujesz na forum :) albo po prostu zarejestruj sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yellow Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Cześć Bekon.Zarejestrowany to ja, raczej jestem, bo inni uczestnicy forum jakoś nie mają problemu z kontaktem ze mną. No ale wracajmy do naszego tegorocznego Krymu-Najprawdopodobniej z kolegą SebJaw śmigniemy w tamtą stronę na początku sierpnia. Sądze,że jest to nie najgorszy termin na wyjazd nad może Czarne, patrząc pod kątem wypoczynku, bo pod kątem przyjemnej jazdy, to ciekawie jest początkiem września. SebJaw ma jakiś znajomych na wschodzie, którzy być może zorganizują jakieś namiary co i gdzie zobaczyć oraz gdzie spać. Jezeli chodzi o noclegi to najprawdopodobnij nie zabieramy namiotów, tylko spanko w motelach. Ja już troche jeździłem po tamtych stronach i zauważyłem że nie opłaca się zagracać sprzęta namiotem skoro ceny noclegów oscylują w okolicach 8-10 $ na osobę, często nawet ze śniadaniem, a statdard jest zazwyczaj do zaakceptowania. Pozdrawiam. YellowPS Jeżdże Vmaxem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 No, witaj kolego.Piszesz ze poczatek sierpnia...nooootaaaak, mnie by tez to pasowalo.Wyjazd ok. 6 a powrot za ok. 2 tygodnie.No wlasnie , na ile planujecie wypad?Jesli chodzi o znajomych to tak jak napisalem do Sebjaw na priwie tez mam tam troche dobrych adresow i moze w sumie cos fajnego by z tego wyszlo :lol: No to w sumie ile motorkow juz tam sie wybiera w tym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 No to jak z tym Krymem w sierpniu. Jedzie ktos czy temat umarl?Seb, co z toba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi