Budzik-WGR Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Ma ktos moze białe tarcze zegarów Do jawy TS 350!!! Ps: Z góry dzieki :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 no wlasnie albo chociaz skany oryginalnych bo zgubilem gdzies swoje skany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Mam pytanko:A jak sie takie cos zaklada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Mam pytanko:A jak sie takie cos zaklada ? rozbierasz "zegary" i albo przyklejasz do orginalnego cyferblatu, albo zamieniasz, zalezy od tego czy masz "zwykly" skan, czy profesjonalna tarcze do podmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 rozbierasz "zegaryWlasnie o ta kwestie mi chodzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi