o_OutSider Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Obstawiam że było już rozgrzebywane na forum ale jakoś nie mogę znaleźć. Mam w KDX'sie na przodzie owe zawieszenie UPS, gdzieś czytałem że jest ono w pełni regulowane i tu też nasuwa się pytanie, jak to zrobić ? Mam zamiar podnieść je do oporu ale nie wiem jak się za to zabrać. Jeżeli to konieczne mogę podesłać jakieś fotki =] Z góry dzięki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o_OutSider Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ludzie no podzielcie Się tą wiedzą z innymi.. Wiem na pewno że na miękkość ma wpływ gęstość oleju, ale jak je podnieść to już nie mam pojęcia.. =( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Co rozumiesz przez podniesienie ??? Czy masz tam jakiekolwiek regulacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi