Zmucha Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam. Dostałem taką informację więc przekazuję dalej... zapraszamy na średzkie rozpoczęcie sezonu motocyklowego w sobotę 21 marca 2009 . Planujemy odwiedzić dzieciaki w Bninie, chcemy podczas spotkania na terenie Lok-u pozyskać środki na wspomniany dom dziecka – tak więc każdy „grosz”(ok 10 zł) rzucony do puszki będzie mile widziany. Poniżej przedstawiamy program naszego spotkania. Za pomoc w jego zorganizowaniu dziękuję średzkiej Państwowej Straży Pożarnej oraz Komendzie Powiatowej Policji, a w szczególności naszemu koledze motocykliście Konradowi Bartłomiejczakowi. PLAN SPOTKANIA MOTOCYKLISTÓW ZE ŚRODY WLKP. I OKOLIC Data: 21 marca 2009 roku (sobota), godz. 12.00 Miejsce: Środa Wlkp., ul. Strzelecka 23 - siedziba Ligi Obrony Kraju Program: 11.30-12.00 przyjazd uczestników na miejsce spotkania 12.00-12.15 czas wolny dla uczestników (oczekujemy na „spóźnialskich” i witamy się) 12.15-12.30 przypomnienie podstawowych zasad wynikających z Prawa o ruchu drogowym dot. motocyklistów i motocykli - przedstawiciel średzkiej Policji 12.30-12.45 przedstawienie ogólne stanu bezpieczeństwa w ruchu drogowym na terenie powiatu średzkiego oraz omówienie zasad zachowania się na miejscu zdarzenia drogowego (wypadku lub kolizji) - przedstawiciel Policji 12.45-13.00 przypomnienie podstawowych zasad udzielania pierwszej pomocy przed medycznej na miejscu wypadku drogowego - ratownicy medyczni ze średzkiej Państwowej Straży Pożarnej 13.00-13.20 przedstawienie sprzętu będącego na wyposażeniu Policji (radarowy miernik prędkości, alko test i inne) 13.20-13.30 przygotowanie się uczestników do przejazdu ulicami Środy Wlkp. 13.30-13.45 przejazd ulicami Środy Wlkp. 13.45-14.15 wyjazd ze Środy Wlkp. do Bnina (Zaniemyśl-Łękno-Jeziory Wielkie-Błażejewko) 14.15-16.00 spotkanie z podopiecznymi Domu Dziecka w Kórniku-Bninie (wręczenie „upominków”) 16.00 rozjechanie się uczestników spotkania Liczymy na dużą frekwencję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Data: 21 marca 2009 roku (sobota), godz. 12.00 Miejsce: Środa Wlkp., ul. Strzelecka 23 - siedziba Ligi Obrony Kraju fajnie . ale czy ktoś wie gdzie jest ta siedziba LOKu ??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 fajnie . ale czy ktoś wie gdzie jest ta siedziba LOKu ??? :biggrin: Witam. Heh na ul. Strzelecka 23 :) ZUMI Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dobra robota! Mogłem zobaczyć na filmie moją poprzednią maszynę. Dojechałem niestety dopiero na otwarcie klubu (zachciało mi się przejażdzki z kumplami z Obornik). Pozdrowienia dla ludzi z Murowanej. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Tak na marginesie to w najnowszym "MOTOCYKLU" jest artykuł i zdjęcia z rozpoczęcia sezonu w Środzie. str. 210 :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi