Grzesiek88 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam szukalerm w archiwum ale nie moglem znalezc. interesuje mnie jak uzywac sprey do czyszczenia gaznikow. Chodzi mi czy mam popsikac do dziur i wystarczy czy jakies imnne zabiegi jeszcze musze robic ?? jesli taki temat juz byl to prosze o usuniecie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Sprayem psikasz w dziury - gdzie to opisalem wczoraj w watku o czyszczeniu gaznika poszukaj wsriod wczorajszych postow. Oprocz tego powinienes nabyc srodek czyszczacy w plynie dla wymoczenia korpusow. Dla mnie oddanie na myjke to zdecydowanie mniej klopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 skoro juz o tym mowa, czy takie preparaty jak prestone do czyszczenia wtryskow i gaznikow, ktore sie wlewa do paliwa zdają egzamin? mozna sobie narobic przez nie problemow? czy to jedynie wyrzucenie pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A jak sie ten plyn nazywa do wymoczenia korpusow?? oraz ile kosztuje myjka?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Plyny dolewane do paliwa troche czyszcza, ale nie ma porownania z czyszczeniem w serwisie ( myjka dla gaznikow czy wtryskiwaczy ). Jak sie co nazywa i kosztuje w Polsce to nie mam pojecia, bo pisze z Kanady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 a jak sie nazywa ten plyn do wymoczenia korpusow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jest to ten sam carbcleaner, tyle ze w plynie a nie w sprayu ( u mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi