suzukigt80 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam wszystkich, mam pytanie. Trafila mi sie okazja kupna silnika do Er-5 silnik jest prawdopodobnie z 2005r a moj moto z 1997r i teraz pytanei czy silnik bedzie pasowal, czy to jest to samo czy moze rozni sie jakimis szczegolami? I jeszcze tamten silnik nie posiada rozrusznika, czy jak przeloze od mojego silnika to sie wszystko zgra sie tak jak powinno? Z gory dzieki na odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 to ten sam silnik więc nie powinno być problemu! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam wszystkich, mam pytanie. Trafila mi sie okazja kupna silnika do Er-5 silnik jest prawdopodobnie z 2005r a moj moto z 1997r i teraz pytanei czy silnik bedzie pasowal, czy to jest to samo czy moze rozni sie jakimis szczegolami? I jeszcze tamten silnik nie posiada rozrusznika, czy jak przeloze od mojego silnika to sie wszystko zgra sie tak jak powinno? Z gory dzieki na odpowiedzi.Pozdrawiam Nawet jeżeli różni się jakimiś szczegółami, to i tak na 99,9% pasuje bez żadnych, najmniejszych przeróbek. Montaż rozrusznika będzie najpewniej wymagał zdjęcia lewej pokrywy (trzeba założyć kółko zębate łańcuszka rozrusznika na jego wałek) -- pzdr y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nawet jeżeli różni się jakimiś szczegółami, to i tak na 99,9% pasuje bez żadnych, najmniejszych przeróbek. Montaż rozrusznika będzie najpewniej wymagał zdjęcia lewej pokrywy (trzeba założyć kółko zębate łańcuszka rozrusznika na jego wałek) -- pzdr y. Czyli bez zdejmowania lewej pokrywy nie ma mozliwosci zamontowania rozrusznika?? I jeszcze pytanie na allegro sa filtry oleju i na jednej aukci pisze ze dany filtr pasuje do moto er-5 97-00 r a na drugiej ze od 96-05r wiec jak to jest z tymi filtrami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pasują. Silnik bez zmian, nie martw się filtrami. Silnik też bedzie pasował do Twojej ramy. Jest identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi