krzalex Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Szukam chętnych i chętne na wspólne przywitanie nowego sezonu 2009. Proponuję spotkanie, :crossy: pogaduchy, podziwianie sprzętów, małą colę i krótką przejażdżkę po mieście i okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja + 3 osoby jestesmy chetni :) tylko gdzie i kiedy. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzalex Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja + 3 osoby jestesmy chetni :) tylko gdzie i kiedy. NO NARESZCIE KTOŚ CHĘTNY. 41 ODWIEDZIN I ŻADNEGO POSTU. PROPONUJĘ JESZCZE POCZEKAĆ NA KILKA ZGŁOSZEŃ. KUPĄ RAŹNIEJ I WESELEJ. POZDRAWIAM :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 z chęcią polatam po okolicy pisałbym sie na jakąś ciekawa traske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 o witam kolege z Miasta, znamy się? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Witam. No nareszcie ktoś z miasta. Zielona Góra nie ma żadnego forum/podforum motocyklowego. Ja latam cały czas od ponad miesiąca do niedzieli. Padło ładowanie, a serwis w ramach gwarancji mnie przyjmie dopiero w czwartek. Na spotkanie jestem chętny jak najbardziej. Zawsze mogę pożyczyć motocykl od narzeczonej, czy mamy :) ps. Rozkraczył mi się koło pogotowia. Nawet próbowałem zatrzymać jakiegoś motocyklistę, ale chyba pomyślał, że mu pokazuje, że jedno ze świateł mu nie świeci :P Ja szukam również kogoś kto by polatał ze mną po lasach, w terenie, na ciężkich enduro, na uniwersalnych oponach (bo za crossem,z kostką, to ja sobie mogę polatać do pierwszego zakrętu :P ) Edytowane 25 Marca 2009 przez N3stor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miskova Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Hejo!Wkoncu cos sie ruszylo:) Ja z checia tez posmigam ,dawajta znaka jakby cos bylo organizowane,a tak na marginesie to 04.04 jest rozpoczecie sezonu i swiecenie motorkow pod kosciolem na zaciszu.Start o 10. Piszcie jak bedzie Wam wiadomo o jakis imprezach zblizajacych sie:) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no czekamy dalej :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 RaY raczej sie nie znamy raczej tylko z widzenia w tym miesiącu mogę se polatać co najwyżej szmata po zbiorniku :banghead: kryzys dosięgnął i jeszcze urwałem krzyżak na wale kardana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 moze 25 sie dogadamy i razem skoczymy do Łagówka,albo 1 Maja do wolsztyna? bedziemy jechac ekipa i zbieramy ludzi. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miskova Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A co w wolsztynie bydzie? Rezerwuje ktos noclegi w lagowku?I wlasnie,impreza jest 24ego czy 25ego wkoncu? Bo juz nie wiem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no ja nocleg zarezerwuje sobie z kobietą , impreza 25.04 od 18 koncert w wolsztynie jest jakas impreza parowozow jak co roku polaczona ze zlotem. w maju jeszcze w Lubsku Boxer robi party Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 w Wolsztynie jak co roku są dni Wolsztyna festyn parada parowozów tamtejsza grupa motocyklowa w tamtym roku tylko robiła paradę impra 1 dzień zloty które organizował zenek umarły śmiercią naturalna a ja 12 kwietnia wywinolem glebę i mam sezon z głowy (trosze sie połamałem) wiec uważajcie na siebie;) rok temu bylem w Koszęcinie na majówkę fajna impre zrobili polecam 01-03.05.2009 V Zlot ogólny "Road Runners Party Koszęcin 2009", ośrodek GOSIR w Koszęcinie k. Częstochowy. Organizator: Road Runners MC Chapter Zabrze, tel.: 0-601 300 451, www.zabrze.roadrunnersmc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miskova Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale lipa!A ja sobie ustawilam grafik pod 24ego:/ A ile ncleg wynosi i jak daleko od miejsca imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No jeszcze coś takiego znalazłem- fajna kameralna impreza + zlot garbusów+ dużo moto jak ktoś lubi-tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi