YAGO Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Kupilem nowa opone continetala, ku mojemu zdziwieniu wyprodukowana ja na taiwanie... pisze bo niewiem czy to podroba i ja zwrocic czy to normalne? continetal tkc 80 Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Continental produkuje opony w ponad 100 fabrykach na calym swiecie, rowniez na Tajwanie, w Tadzykistanie, Syrii, Turcji czy RPA, nie sadze zeby to byla podrobka ;) Dziwne tylko, ze stamtad trafila do polski, blizej chyba maja z Czech lub Niemiec, ale moze te europejskie nie trzaskaja akurat opon do moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 dzieki, oczyszczalnia Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi