sfera50 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam niedawno kupiłem honde cbr 1100 i nie bardzo wiem jaka opona będzie dobra do mojego motoru . ostatnio zainteresowałem się opona michelin pilot sport 120/60r17 55w ze względu na niewygórowaną cenę , ale nei wiem czy będzie ona odpowiednia do dość ciężkiego motoru jaki jest xx . Więc proszę was o rade ewentualnie nakierowanie na jakieś inne modele opon . Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Prawidłowy wymiar przodu do XX to 120/70/17 i tego bym się trzymał ; 120/60 gorzej się prowadzi i daje mniejszą amortyzację (ochronę) dla felgi na naszych wspaniałych drogach. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=87573&hl= tu masz prawie wszystko na temat XX-a, niedawno był temat opon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Wielkie dzieki za pomoc teraz już wiem mniej wiecej co za opone kupic , dużo wyjasnił mi link zapodany przez przemoxx . pozdr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 i wkońcu kupiłem oponke zdecydowałem się jednak na michelina pilot sport . udało mi sie na allegro znalesc wersje 120/70/zr17 58w stosunkowo niedrogo bo za 380 zł . myśle żę jest to dobry zakup ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi