R.Y.B.A Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Siema Postanowilem poskladac motorynke znajomej, jednak troche sie przecenilem :) Rozlozylem silniczek, skladam ale nie mam luzu . Wszystko robie zgodnir z jakims tam schematem z neta. MOze ktos podzieli sie jakimis cennymi radami ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A silnik juz masz w ramie z boku silnika masz taki aparat do zmiany biegów może tam coś sie pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 silnik testuje na stole , mam wszytsko na wierzchu, w aparacie biegowym chyba nie ma co sie chyba poprzestawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No właśnie w tym "aparacie" regulujesz biegi. Jeśli nie ma luzu lub kiepsko wchodzi jakiś bieg to właśnie tam się reguluje. Nie pamiętam jak to dokładnie się robiło bo grzebałem w tym jakieś 12 lat temu ale wiem że się reguluje. Miałem 3-biegowego Rometa 50-TS-1 i tam było wiecej zabawy z regulacją. Masz tu skan nt. regulacji. Zapożyczony z forum motomaniacy.com (pierwszy strzał w Google :biggrin: ) http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=25731931f762e745 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 w zmieniaczu do biegów "aparacie" jest kulka może ci wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Kulka jest, jedyne miejsce w jakim widze regulacje to koncowka wodzika, mozna wkrecic albo wykrecic. W skrzyni za bradzo chyba nic nie moglem poprzestawiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chalski9 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no i wlasnie ta srubka kolego regulijesz,z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesd troche zabawy z tym,ostatnio tez cos takiego robilem ale na stole tak nie ustawisz,musisz miec w ramie bo ja tez tak na "sucho" ustawilem i bylo super a jak zamontowalem to mi 2 nie chciala wchodzic i trzeba bylo podregulowac..zycze powodzenia,.W samej skrzyni to chyba za bardzo sie niema jak pomylic..tyle tych przelozen ze hoho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi