Jackuzy Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Witam! Czy nie wiecie może skąd wytrzasnąć taki klucz aby to ustrojstwo odkręcić ?? http://www.occur.pl/images/0245c46c/d2a3b6c1/ea73d2c9b9.jpg Oznaczona jako A na tym marnym obrazku... Edytowane 7 Marca 2009 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Zrobić samemu z jakiegoś dobrego klucza nasadowego 5minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ech..... jakies inne propozycje? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandżo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Kawałek rurki o takiej średnicy jak nakrętka którą chcesz odkręcić. Nacinasz diaksem zęby dopasowane do nakrętki, na drugim końcu przewiercasz rurkę aby wsadzić w nią kawałek pręta, żebyś miał czym kręcić. Rozrzeżenie koncepcji nissan556 tylko, że klucza nie zmarnujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mozna dostać takie klucze. Przejedź sie do jakiejs hurtowni narzedzi odrysuj kształt nakretki powinni cos dobrac. Tanio nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nasadki można kupić na sztuki i nasadka będzie lepsza od rurki nasadki sa robione z trosze lepszej stali i na pewno wytrzyma a albo śrubokręt i młotek tak jak niektórzy z stodole naprawiają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek :) Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 podjedź do ślusarza, mój wujas takie pierdoły dorabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) nakrętka odkręcona.... rurka pomysł do dupy .. poszedł stary rurkowy klucz, porypał się w trzy dupy ;] .... nasadki nie miałem żadnej na zbyciu żeby dociąć.... w metalowym (takim mimo wszystko porządniejszym) nie mieli kazali przyjść w poniedziałek to może na zamówienie.....na ślusarza nie wpadłem ale i tak bym chyba moto do niego zaprowadzić musiał żeby dorobił klucz ;] Do odkręcenia użyłem delikatnie przerobionego klucza 19, klucza tzw. "żaby" i 2m stalowej rury dla dzwigni.... nakrętka była tak dojebana ze męczyłem się z nią 4h ;/ Masakra ogólnie Edytowane 8 Marca 2009 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ale odkręcona i nic nie zniszczone w silniku to sie liczy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi