Skocz do zawartości

Co sądzicie o tym motorku - ile jest wart??

wsk125ccm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nigdzie nie był szpachlowany ani malowany!!! nie widzieliście z bliska wiec czemu takie rzeczy piszecie....

a listewki na błotniku nie ma bo ją dawno temu zgubiłem podczas jazdy, może z miesiąc ją miałem od nowości...

Edytowane przez wsk125ccm

Czyli na błotnik ptak nasrał ? :icon_mrgreen:

http://images50.fotosik.pl/75/681089a5afe315e1.jpg

A tak w ogóle to przedni hamulec wystarczy do palenia gumy, czy trzeba się zapierać kołem o ścianę ? :)

Nie no co Ty, to tylko krzywo pomalowane po tym płomieniu co tam był :D Bo w to, że ta kupa rozmazała się w taki kształt to nie wierzę :icon_mrgreen:

Czyli na błotnik ptak nasrał ? :icon_mrgreen:

http://images50.fotosik.pl/75/681089a5afe315e1.jpg

A tak w ogóle to przedni hamulec wystarczy do palenia gumy, czy trzeba się zapierać kołem o ścianę ? :)

Z całym szacunkiem chyba na głowę Tobie narobił... :biggrin:

Wiesz na czym polega zjawisko odbicia i załamania światła w aparacie fotograficznym?? Na tym zdjęciu akurat można zauważyć to zjawisko.

Chcesz zdjęcie samej prawej strony błotnika w rozdzielczości 3264x2448x24 aby rozwiać Twoje wątpliwości??

Płomień był naklejony nie po to, aby zakryć zarysowania itp. (są tacy specjaliści), ale w celu estetycznym (wiem, zalatuje wiejskim Tuning'em ale o gustach się nie dyskutuje)

Do palenia kapcia wystarczy sam hamulec - chcesz film?? Takie praktyki z kołem o ścianę to nie ta epoka... :icon_razz:

A i jeszcze jedno... Cytowanie poprzedniego posta zajmuje niepotrzebnie miejsce na serwerze, nie znam tego forum dość dobrze, ale na innych jest to zabronione z celów finansowych. A poza tym gorzej się czyta takie posty @shiningami :wink:

A co do wg. was mega ceny, to znalazł się klient, tylko nie ma środków (musi sprzedać stare moto).

Edytowane przez wsk125ccm