kaka Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja też jadę w piątek bardzo rano, rano lub trochę później - jeszcze nie wiem o której wstanę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja też jadę w piątek bardzo rano, rano lub trochę później - jeszcze nie wiem o której wstanę :flesje: Kaka, możemy tradycyjnie śmignąć raniutko i spotkać sie na stacji benzynowej za Rawą Maz. Po kawce można ruszać dalej. Dzięki Buber za info ale przyzwyczaiłem się do innej trasy, w kazdym razie nie przez Wrocław. VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Kaka, możemy tradycyjnie śmignąć raniutko i spotkać sie na stacji benzynowej za Rawą Maz. Po kawce można ruszać dalej. Dzięki Buber za info ale przyzwyczaiłem się do innej trasy, w kazdym razie nie przez Wrocław. VY Oczyyyyyyyyyyyywiście jak tylko szefo da urlop to na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Marcyś potrzebuję wstępnie jeszcze dwa miejsca (pokój kominkowy) bo pewnie przyjadę z obstawą (kuzynka i szwagier) kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żuraw Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam jadę do Kletna 4 czerwca ze Szczecina. Ktoś się jeszcze wybiera?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Wpłynęły już wpłaty na dzieciaki z Domaszkowa:-Lodek+Anula-Cezesek-Qdlaty-Kaka-ViragoYama-Bzyk (wiem, że Tomasz Milewski to Ty.....hahahahaha.....)-mmm757-Marek (Głuchołazy)-Zapor-Adaś-Kosin-Hamir-Rafał-Honorka, Sabcio-Jędrek DWL,-Nasada-JareG-Żuraw-Marcysiek-Magneto-Xyle-laser-Artur i Tomek (od Lodka)-Mx-Wulkan-Werner-Wojtasik-Diesel-KlarBMW i Gośką-------------razem 1250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wpłynęły już wpłaty na dzieciaki z Domaszkowa: -Lodek+Anula -Cezesek -Qdlaty -Kaka -ViragoYama -Bzyk (wiem, że Tomasz Milewski to Ty.....hahahahaha.....) -mmm757 -Marek (Głuchołazy) -Zapor -Adaś -Kosin -Hamir -Rafał -Honorka, Sabcio -Jędrek DWL, -Nasada -JareG -Żuraw -Marcysiek -Magneto -Xyle -laser -Artur i Tomek (od Lodka) -Mx-Wulkan -Werner -Wojtasik -Diesel -KlarBMW i Gośką -Gumbej -Inez i Norbi -Hiszpan ------------- razem 1360 zł Noclegi Chata Janowa- Kosinx2, Hamirx2, Pierwoszówx2, Marcysiekx2, Sabciox2, Prezes Bugsx2,Cycex2, Kudłatyx2, Mecenasx2 (nadkomplet) Wiedźminówka- Bosmanx2, PitaMx2, Cezesekx2, Jedrekx2, Zaporx2, suzix2, Zosiax2 (bombonierka)-komplet Garaż- dół - Aśka+Ostry, Nicox2, Xylex2, max-wulkanx2, Arekx2, Inezx2,Piekoszx2 -komplet - góra (zajeta) - komplet Sądejówka - Homer x2, Route66Riderx1, Cypisx1, Misiekx1, Qdlatyx1, mmm757x2, JareG (znany stryszek), Bambinox2, Zipox1, Ptyśx2, Kakax1, Viragoyamax1, Jan Kalinx1, od Xylów x2, od Kaki x2, od Pierwoszowax4- komplet Dom Pod Siódemką - Klaudiuszx2, Gumbejx4, Rebelx2, Protx2 Bzyku x10 - wiadomo gdzie...... Miejsc noclegowych brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Z racji tego ze zawsze nastepuja zmniany, zwalniaja sie miejsca w Sadejówce i w garazu na dole jak ktos chetny może chce skorzystac. Edytowane 3 Czerwca 2009 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Monika czyli jak to rozumiec, nie będziecie z Piotrem?? ja raczej w sobotę dojadę, może skorzystam z tego miejsca pod garażem zawsze bliżej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 :biggrin: Nic z tych rzeczy , my jestesmy nawet gdyby snieg spadł... ale mamy miejsce Pod SiÓdemką jak na geriatrię przystało i z tego powodu nasze miejsce w garazu i Szczeniaków w Sadejówce sa wolne:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja raczej w sobotę dojadę, może skorzystam z tego miejsca pod garażem zawsze bliżej :bigrazz: To na bandycie przylecisz?? Miło będzie cię zobaczyc :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Piotr banditem za długo bym jechał, szlifierką chyba podjadę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wpłaty na dzieciaki z Domaszkowa wpłynęły od: -Lodek+Anula -Cezesek -Qdlaty -Kaka -ViragoYama -Bzyk (wiem, że Tomasz Milewski to Ty.....hahahahaha.....) -mmm757 -Marek (Głuchołazy) -Zapor -Adaś -Kosin -Hamir -Rafał -Honorka, Sabcio -Jędrek DWL, -Nasada -JareG -Żuraw -Marcysiek -Magneto -Xyle -laser -Artur i Tomek (od Lodka) -Mx-Wulkan -Werner -Wojtasik -Diesel -KlarBMW i Gośką -Gumbej -Inez i Norbi -Hiszpan -Pierwoszów -Misiek -Mla -Piekosz i Asia -Jędrek 342 Ksywka -Bosman -Homer -Szkielet Poznań (Zosia dzięki za piękną zbióreczkę) -Cycowa i Cycu -Prezes Bugs -Precel -Mały -Suzi -------------------------- Razem 2520,00 zł Super dzięki, dzięciaki są zachwycone naszą wizytą. Tym razem i pogoda była nieco lepsza niż w ubiegłym roku i można było je nieco dalej powozić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Pysznosci bylo pieknie tak naprawde dopiero dzis doszedlem do siebie po Kletnie a nastepnie dlugiej i wyczerpujacej wycieczce poprzez Krynice Zdroj,bieszczady Polanczyk,Soline,Los gdzie pani za barem ma piekne oczy i podaje super pstraga.Trase do Sandomierza ale nie moge wymienic nazw miejscowosci bo te niestety naruszyl zab czasu tak jak i drogi po ktorych nas Nasada przetargal.Nastepnie byla Leczyca no wlasnie tam gdzie byla ta slynna ucieczka wiezniow z filmu pt.Killer szesciuset chlopa poszlo w polske...jak to bylo zorganizowane autobusy jakies popodstawiali czy cos????? Nocleg na stacji benzynowej bylo ok, zwlaszcza wieczorne zwiedzanie innych stacji.Potem juz z bratem i Mietkiem przejazd nad morze wizyta u mamy(DZIEKUJEMY)W piatek wyjazd odwiedziny CBR-KOW w Krynicy Morskiej wspolny obiad i przejazd do Lidzbarka Warminskiego tam znowu spotkanie z Nasada ktory wczesniej zjechal aby usunac awarie rozrusznika.Tym razerm w roli gospodarza wystapil Lustro ktory byl kiedys z nami w Borkach. Pobyt piekny duzo zabytkow ktore dopiero po polnocy nabraly blasku.Ps pozdrowienia dla pewnego grubasa ktoremu kilka razy uratowalismy zycie i pewnej dammyyyyy!!!!! co to nie potrafila sie zachowac.Ogolnie miasto zdobyte.Potem powrot do Wawy zwiedzanie raz po raz pieknych stacji i zajazdow gdzie wylewalismy wode z butow a i czasem serduszko mocniej zabilo!!!!! oj pieknie padalo!!Ogolnie przebylismy ponad 3 tys km. Ps.PODZIEKOWANIA DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKOW KLETNA I DALSZEJ WYCIECZKI NASADA,PILOT,ZURAW,BRAT,MIECU,LUSTRO DAREK Z ZONA,BASIA Z MEZEM,POLICJANT Z POLANCZYKA CO malo Pilota do zawalu nie doprowadzil. oj dzialo sie dzialo czekam na nastepny wyjazd moze cos uda sie w wakacje zorganizowac pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi