Skocz do zawartości

Moj Film - Czyli Kazdy Cos Nagrac Moze :D

ASmen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki sorry za moj niewyparzony język. Ale dlaczego krytykujemy ludzi którzy coś potrafią, usiłują się czegoś nauczyć. Filmik był naprawdę fajny. Przypominał mi moje początki ze sprzętami. Powinniśmy ich chwalić, dawać porady i zachęcać a nie wymądrzać się i udawać fachowców od czegoś czego nigdy nie robiliśmy. Ogólnie pomysł był wyśmienity. Wrzućmy nasze filmiki. Nauczmy się czegoś. Pobawmy się razem. Ale nie... Zawsze znajdą się fachowcy z warszawy. Bo oni są ze stolicy. I mimo tego ze nigdy nie oderwali koła od asfaltu to oni umieją najlepiej na kole jeździć. I to oni maja prawo krytykować. Zakończmy wendetty i pochwalmy chłopaków za ich innowacyjność! Wrzucajmy filmiki i uczmy się, bawmy się razem a nie wzorem warszawiaków tylko krytykujmy!

Nikt nie mówi że film był kiepski, chłopaki dają naprawdę radę na 600 i to jest fajne. Ale nie mieszaj w to Stolicy, proszę....

A dlaczego ja mam cię uczyć? Poproś kolegów których krytykowałeś. Nauczą cię! Widać że chłopaki wiedzą o co chodzi. Ja chylę czoła przed nimi. Z wielką chęcią wypiję browara z nimi. Szanuję ich. Pozdrawiam ich i życzę wszystkiego dobrego mając nadzieję że kiedyś się spotkamy i wypijemy browsona razem. Chłopaki? Wypijemy razem???

Nikt nie mówi że film był kiepski, chłopaki dają naprawdę radę na 600 i to jest fajne. Ale nie mieszaj w to Stolicy, proszę....

A dlaczego ja mam cię uczyć? Poproś kolegów których krytykowałeś. Nauczą cię! Widać że chłopaki wiedzą o co chodzi. Ja chylę czoła przed nimi. Z wielką chęcią wypiję browara z nimi. Szanuję ich. Pozdrawiam ich i życzę wszystkiego dobrego mając nadzieję że kiedyś się spotkamy i wypijemy browsona razem. Chłopaki? Wypijemy razem???

Kurde nie myślałem ze niewinny post spowoduje taka dyskusje... Ja myślę panowie ze jak będziecie gdzieś w tych okolicach, to wszyscy możemy na piwko uderzyć i nie będzie z tym problemu... Co by nie mówić ja wiem ze nasze umiejętności są dość marne ale już wcześniej to tłumaczyłem ze na razie podejście do tego było luźne [z reszta nie wiem czy chciałbym żeby było inne] były ustawki, treningi i niezła zabawa, ale sprzęty są seryjne, żadnych dużych zębatek ani dodatkowych hamulców a o klatkach na silnik to nawet nie wspominam wiec nie ma mowy o nie wiadomo jakich wyczynach...

A co do krytykowania, to temat jest mi dość bliski bo widzę to nieraz wśród ludzi z którymi nawet jeżdżę... Chyba ogólnie w naszym narodzie jest coś takiego ze nie potrafimy czegoś konstruktywnie skrytykować, typu to robicie złe to złe, a to jest ok... Wiele osób za krytykę uważa ogólne zmieszanie kogoś z gow...em i to mi się nie podoba... Z tym ze mowie to ogólnie a nie pod kogokolwiek adresem... :D

A jak ze wspomnianym zamykaniem opon bandziorkiem? Mi sie to nie udalo bo szlifowalem podnozki zanim zblizylem sie do rantu na blizej niz ok 1 cm. Moze da sie lepiej?

To zalezy, ja bylem moim na winklach w czechach i tez nie zszedlem calkiem, brakowalo mi okolo ja wiem, moze mniej niz centymetr tylko tak, zalezy jakie masz oponki... ja mam 170z tylu bo nie moge dostac 160 takiej jaka jest orginalnie, a ma to znaczenie :/

Edytowane przez ASmen

...napewno krytyką nikogo nie wzniesiemy na duchu ani nie zachęcimy do dalszych trenów i nagrywania ... zamiast krytyki przydały by sie bardziej rady do tego co np robią w miare ale mogli by robić lepiej...