adek112 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich ponownie, mam zamiar nabyć silnik do mojej Kawy Gpx600, sprzedający w ogłoszeniu pisze: ….„sprzedam silnik kawasaki gpx 600 [98r] stan bdb .-udokumentowany przebieg 14000 km.Na silnik udzielam gwarancji -po zamontowaniu w motocyklu nic nie będzie stukało i pukało, w czasie normalnej eksploatacji jeszcze długo posłuży . MOZLIWE SPRAWDZENIE PRZED ZAKUPEM-SILNIK JEST JESZCZE ZAMONTOWANY W MOTOCYKLU” Niestety sprawdzić osobiście silnika (pod względem technicznym) nie mogę gdyż sprzedający…mieszka bagatela jakieś 300km od mojej miejscowości. Proszę o podpowiedź czy warto się pchać w taki interes…mój moto co prawda jest z 1994 roku a silnik (z opisem j.w) z 1998 roku. W moim silniku natomiast będzie trzeba wymienić prawdopodobnie łańcuszek wstępnego przeniesienia napędu, kosz sprzęgłowy (spory stukot jakby chrobotanie na niskich obrotach z prawej strony – bliżej środka silnika ) Dokładny opis uszkodzenia w moim silniku znajdziecie w poście: 18 Luty 2009, 17:35 „Kawasaki GPX 600C, rocznik 1994 Pytanie zbiorcze...proszę o w miarę wyczerpującą odpowiedź” Silnik ma kosztować 1400zł (kompletny z gaźnikami) - koszta transportu (kurier) wynoszą 120zł Proszę o jak najszybszą odp. na forum lub mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 To pytanie z gatunku takich na ktore tylko ty sam mozesz odpowiedziec - nikt nie zna prawdziwego stanu tego silnika i nie powie ci "kupuj", lub "nie kupuj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi