MariuszRR Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) http://www.mototarg.pl/terminarz.htm To ja czytac nie potrafie ??? Jak wol stoi napisane ze sobota i niedziela :buttrock: :clap: No i tu jest sprzeczność, bo zawsze jak była dwudniowa to pisali w dacie, czyli tu powinno być 14-15marzec, ale się nie kłócę, może będzie i dwa dni tylko oby ktoś 14 bramki nie pocałował :) PS: tam jest podany numer telefonu > zadzwoniłem, uprzejmy Pan poinformował że jest tylko w niedzielę, więc chyba nie ma co ludzi w błąd wprowadzać? Edytowane 25 Lutego 2009 przez MariuszRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 zadzwoniłem, uprzejmy Pan poinformował że jest tylko w niedzielę, więc chyba nie ma co ludzi w błąd wprowadzać? OK, dzieki :buttrock: :clap: Motobazar 15 marca 2009 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 bazar zawsze trwal 2 dni, ale moze cos nowego wymyslili no ja w takim razie bede w niedziele, jakby jeszcze sniegowo i zimno bylo to wybieram sie katamaranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Motobazar 15 marca Pozostałe terminy: 18 - 19 kwietnia 2009 06 - 07 czerwca 2009 12 - 13 września 2009 Znaczy się że będą i dwudniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ja tez bede.... w zaleznosci od pogody albo 2oo albo 4oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Znaczy się że będą i dwudniówki... No wlasnie problem w tym ze tytul jest motobazar 15 marca a pod spodem sa godziny otwarcia: sobota 14 marca: 8-16 niedziela 15 marca: 8-16 Wiec ..... o co kaman ??? :eek: Na szczescie kolega zadzwonil i okazalo sie ze jest TYLKO 15 marca. Kurna, ale zamieszanie :eek: Edytowane 26 Lutego 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) ... Kurna, ale zamieszanie :eek: Sam burdlu narobiłeś :icon_evil: . Poćwicz czytanie ze zrozumieniem. Motórzyści, ... To chyba nie do majkela ten apel :icon_razz: . pzdr Edytowane 27 Lutego 2009 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 rowniez sie stawie tyle ze chyba autostopa :bigrazz: no ale :flesje: mozna by jakies szczelic - w trakcie czy tez po a nawet przed :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Poćwicz czytanie ze zrozumieniem. "Przedstawiamy terminy kolejnych giełd które odbedą się w tym roku: UWAGA: Najbliższy bazar odbędzie się 15 marca 2009 (niedziela). godziny otwarcia giełdy: sobota 8:00 - 18:00 niedziela 8:00 - 16:00" Czekam na Twoja interpretacje tego tekstu :icon_mrgreen: To chyba nie do majkela ten apel :icon_razz: . pzdr Nie ... majkel to prawdziwy motocyklista :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzieci! Spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Predzej do buzi .... .... smoczka :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 "Najbliższy bazar odbędzie się 15 marca 2009 (niedziela)." Jak ci to bardziej wyjaśnić :eek: ? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Majkelowi pisz drukowanymi literami. :wink: I co drugą wstawiaj piwo :flesje: Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 "Najbliższy bazar odbędzie się 15 marca 2009 (niedziela)." Jak ci to bardziej wyjaśnić :eek: ? pzdr "Najbliższy bazar odbędzie się 15 marca 2009 (niedziela). godziny otwarcia giełdy: sobota 8:00 - 18:00 niedziela 8:00 - 16:00"" Ale nie czytasz co jest dalej napisane :icon_mrgreen: Jak to trzeba rozumiec ze w jednym zdaniu pisza o niedzieli a zaraz dalej podaja godziny otwarcia w sobote i niedziele ??? Mozesz mi tobardziejwyjasnic :eek: I co drugą wstawiaj piwo :flesje: A co tam ............. Przejade sie w sobote a jak nie bedzie czynne to wtedy na :flesje: Poza tym ..... robta co chceta :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 majkelempl to się boję bo on jest wielki groźny i chce bić ludzi. ...kupę na wycieraczce zostawi. ... i mnie zbije Dopiero teraz czytam, ale kuźwa - Michael - czyścisz mi ekran:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi