duszolap Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam BMW R1100 S, rocznik 2001 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1169550 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 słuszny przebieg ma ten motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 słuszny przebieg ma ten motocykl... :lalag: chyba pierwszy raz w życiu widzę prawdziwy przebieg sprzedawanego motocykla :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszolap Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Witam Hmmm nie wiem czy wiesz Lit ale w Południowej Anglii sezon trwa 11-12 miesięcy. W styczniu czasem spada trochę śniegu, tak średnio 2 dni w roku raz na 4 lata :biggrin: Dodaj do tego fakt że takich motocykli raczej nie kupują lanserzy tylko motocykliści. I to w sumie tyle jeśli chodzi o "słuszny przebieg" czy nazwijmy rzecz po imieniu - prawdziwy przebieg. Dzięki Kylo - wiem co to jest korekta stanu licznika ale zdecydowałem nie bawić się w takie przewały, czas pokaże czy słusznie :bigrazz: Dla równowagi dodam że zaletą tej Beemy jak i większości motocykli sprowadzonych z Anglii jest bardzo dobry stan techniczny, nie dlatego że angole jakoś szczególnie dbają a my nie (bo i z takimi dziwnymi opiniami się spotkałem) - po prostu nieporównywalna wręcz jakość dróg, inny klimat i znacznie zamożniejsze społeczeństwo (=właściwe serwisowanie). Pozdrawiam Ps. Mam już lampę i kierunkowskaz, montaż darmowy, czyli moto już w pełni sprawne. Chromowanie wydechów po kosztach (około 200 złotych) Edytowane 1 Marca 2009 przez duszolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świerzy Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 duszalop , sam sprzedaję swojego GSa na alledrogo i też podałem prawdziwy przebieg . Sam się zastanawiam czy dobrze postąpiłem . Sądząc po telefonach , mam wrażenie że ludzie zwyczajnie lubią być oszukiwani . To nic że motocykl chodzi jak talala , ważne by wartość cyferek na cyferblacie była mniejsza ... W Polsce standardowo wszystkie motocykle mają między 30 a 50 tys .... mnie po prostu ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi