firefox Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam, od razu na poczatku zaznacze ze szukalem na forum podobnego tematu ale nie znalazlem. Zabieram sie do wymiany emblematow gsx f z tego motocykla, zanim zaczne robote chcialbym sie dowiedziec jak on jest zamocowany. Czy jest na klej, na wcisk, dzis probowalem podwazyc znaczek i powoli odchodzil z brzega, ale nie chcialem dalej probowac bo moze bym zlamal :) Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Z tego co mi sie wydaje sa to tzw"wypukle naklejki".Moje moto ma zwykle na plastikach gdyz lezalo a plastiki byly wymieniane.Raczej watpie zeby byly wpinane w owiewke na zatrzaski :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Przypuszczam że chodzi o wypukły znaczek na owiewce, a nie o naklejki. YUBY no wlasnie mi tez chodzi o te"wypukle emblemato-znaczko-naklejki".Moim zdaniem sa po prostu przyklejane do owiewki i tyle :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 YUBY no wlasnie mi tez chodzi o te"wypukle emblemato-znaczko-naklejki".Moim zdaniem sa po prostu przyklejane do owiewki i tyle :wink: Czyli mozna rwac :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Sa mocowane samoprzylepną taśmą dwustronną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Sa mocowane samoprzylepną taśmą dwustronną . Dokładnie tak, tylko nie taką ze sklepu papierniczego tylko taką pinakową którą znajdziesz w sklepach motoryzacyjnych. np taką: http://www.allegro.pl/item554301038_tasma_...fesjonalna.html Jesli wymieniasz ten emblemat to jak kupisz orginały to one juz mają ta tąśme dwustronna przyklejona , wiec tylko odrywasz osłonę taśmy i sruu na owiewke. Pamietaj o dobrym odtłuszczeniu owiewki przed przyklejeniem emblematu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi