gringo77 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Cześć, Czy zaglądają tu jacyś endurzyści z Lublina i okolic chętni na latanie off-roadowe? :crossy: Pozdrr. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 http://forum.motocyklistow.pl/Enduro-na-lu...nie-t82360.html tu powinieneś coś znaleźć :) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Hello, napisz czy lecisz GSem, czy Huską? :bigrazz: Pozdrawiam, Kuba Edytowane 21 Lutego 2009 przez acid_toxin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Hello, napisz czy lecisz GSem, czy Huską? :bigrazz: Pozdrawiam, Kuba Jak jedziecie na górę trzech krzyży i wąwozy to i ja jadę, byle pole było oborane bo się miękko ląduje na kartoflisku :icon_mrgreen: Edytowane 21 Lutego 2009 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak jedziecie na górę trzech krzyży i wąwozy to i ja jadę, byle pole było oborane bo się miękko ląduje na kartoflisku :icon_mrgreen: w tym roku błota i lasy alee jak się rozpędzisz to dasz radę...chiba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Hello, napisz czy lecisz GSem, czy Huską? :bigrazz: Pozdrawiam, Kuba W taką pogodę jak teraz mamy (pół metra śniegu) to tylko Husaberg + kostki, GS czeka na wiosnę. :crossy: Pozdr, W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja chętnie polatam po jakiś terenach pod warunkiem że nie masz nic przeciwko 250 bo w porównaniu z twoim sprzętem to na prostszych odcinakach będę w tyle. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Cześć, Czy zaglądają tu jacyś endurzyści z Lublina i okolic chętni na latanie off-roadowe? :crossy: Pozdrr. Wojtek Czasem zaglądają :wink: ale po śniegu na Metzelerach Tourance ndrd, choć chętnie bym pośmigał po lekkim błotku, na błotko głębsze dopiero mam zamiar coś zaadoptować, bo niestety ale Trampkiem wszędzie nie wjadę Pozdr Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam. Chętnie wybiorę się w pare motocykli na jakiś poligon albo coś w tym stylu w celu pośmigania po terenie. Trzeba tylko dostosować warunki do maszyn wszystkich chętnych i będzie ok. Kolego Gringo widzę że jesteś posiadaczem R1200GS więc zapytam wstępnie, czy miałbyś ochotę wybrać się na tegoroczną edycję BMW GS MOTOCHALLENGE?? W 2008 impreza była bardzo udana a była to pierwsza tego typu impreza w Polsce także wydaje mi się że tegoroczna edycja powinna być jeszcze lepsza;) ale najpierw musimy poczekać do wiosny aby rozmawiać o konkretach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 To ja wam pokaże jak się turystykiem w terenie śmiga :icon_mrgreen: Proponuję wiosną zrobić mała wyprawę do fortów Brzeskich :bigrazz: Jak dla mnie kapitalne miejsce, teren średnio ciężki, ja sobie dałem w nim radę, nielicząc zakopania się na szczernisku, ew można pojechać fajna trasa dydaktyczną wzdłuż Bugu. Widoki kapitalne :biggrin: a hardkorowców zaprowadzę w specjalne miejsce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 To ja wam pokaże jak się turystykiem w terenie śmiga :icon_mrgreen: Proponuję wiosną zrobić mała wyprawę do fortów Brzeskich :bigrazz: Jak dla mnie kapitalne miejsce, teren średnio ciężki, ja sobie dałem w nim radę, nielicząc zakopania się na szczernisku, ew można pojechać fajna trasa dydaktyczną wzdłuż Bugu. Widoki kapitalne :biggrin: a hardkorowców zaprowadzę w specjalne miejsce :bigrazz: Ot i ciekawe jak niby turystyczny motocykl radzi sobie w "średnio ciężkim" terenie?? Nie róbmy sobie jaj proszę, temat jest dobry bo w Lublinie nie słychać zbytnio o wypadach enduro a tu już padł pomysł jazdy turystykiem po terenach... sic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ot i ciekawe jak niby turystyczny motocykl radzi sobie w "średnio ciężkim" terenie?? Nie róbmy sobie jaj proszę, temat jest dobry bo w Lublinie nie słychać zbytnio o wypadach enduro a tu już padł pomysł jazdy turystykiem po terenach... sic!! oj kolego, nie zrozumiałeś ironi do końca :bigrazz: bardziej mi chodziło o to że jak ktoś chętny to mogę pokazać parę ciekawych miejsc w oklicy, jest tam coś dla turystów, lekki szuter a i jest błotko do pobablania się ( powinno Ci się spodobać :cool: ), dla każdego coś miłego ;] A Acid toxic może sam powiedzieć że mimo turystycznej maszyny sobie dość dobrze radzę w terenie :icon_mrgreen: traktuje to jako zaprawę do przesiadki na AT :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) :icon_eek: średnio-ciężkim? Nie zaświadczam! :] ale po polnej drodze i przez kałuże przejedzie :bigrazz: Aftys posiada tajemniczą, zadziwiającą umiejętność nie łamania owiewek przy wywrotkach i nadal się uśmiecha..(?). A tak na serio to: myślę, że na polne, błotniste drogi możecie się ustawiać razem z nami - czyli lubelskim oddziałem klubu TA (może Abarth da zdjęcia). Damy rade za GS'em i gs'em :] Na coś głębszego muszę zrobić XR. Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2009 przez acid_toxin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 takie pierwsze lepsze, delikatny off czyli to co np Trampki lubią najbardziej ;) http://picasaweb.google.pl/abarth333/ZaduszkoweKPieleBOtne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Eee widzę że transalp klub się ujawnia :buttrock: , ostatnio i ja dołączyłem :biggrin: Także jak tylko pogoda pozwoli fajnie by się było zapoznać. Edytowane 24 Lutego 2009 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi