santosiak Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam, Reprezentuję wypożyczalnię aut dostawczych w Warszawie, aut umożliwiających łatwy transport motorów i quadów jeśli jest taka potrzeba. Więcej szczegółów na www.van4u.pl Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Nieładnie. Wypadało by dać zarobić Forum na reklamie. A nie tak wpychać się przez lufcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Po pierwsze, POWITALNIA. Po drugie - jak wyżej wspomniano - dział REKLAMA. Po trzecie, żadna filozofia wozić motory vanem, gdy ja do "malucha" włożyłem motor od mercedesa 123 i dwa motory od WSK175... A może chodziło o motocykle?.. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Po pierwsze, POWITALNIA. Po drugie - jak wyżej wspomniano - dział REKLAMA. Po trzecie, żadna filozofia wozić motory vanem, gdy ja do "malucha" włożyłem motor od mercedesa 123 i dwa motory od WSK175... A może chodziło o motocykle?.. Nieladnie sie reklamować bez przywitania chociaż. Tomku, ale co do slowa motor w znaczeniu motocykl - jest poprawne. Wg słownika języka polskiego PWN - potoczne, ale poprawne :) pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi