Richi Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 hejka, noszę się z zamiarem kupienia tego motorku, jak uważacie, cena jest bardzooo atrakcyjna, własciciel zapewnia że można zarejestrować w kraju, tylko nie wiem dlaczego po tak niskiej cenie, z jednej strony to duży plus, z drugiej nie wiem czy to nie jakis wałek, macie jakieś opinie na ten temat??, a może kotoś też sie przymierza? http://www.allegro.pl/item558455127_husqva...a_ostatnia.html proszę o szczere rady, :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) Cena niska bo tak jak gość pisze zostala im ostatnia sztuka i chcą się jej pozbyć, motor nowy wiec nie ma co szukać usterek. pozatym pamietaj ze jesli motor jest z zagranicy i bedziesz chciał go zarejestrować w Polsce to czeka cie zapłata podatku vat, 22% od ceny. Edytowane 20 Lutego 2009 przez major000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Widać, że ktoś ją już kupił. Jeżeli to Ty to gratulacje a jeżeli nie to gratulacje dla tamtego kupca. Ta cena i taka maszyna to bajka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Sprzedawca znowu wystawił "ostatnią sztukę". Może warto napisać do poprzedniego kupującego i dowiedzieć się co i jak? http://www.allegro.pl/item568093405_husqva...a_ostatnia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian.hh Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Witam !!!! zamierzam kupić taką maszynę z roku 2006, I teraz Pytanie . Czy ktoś z okolic Jeleniej Góry ma jakąkolwiek husqvarne? i jak z dostępnością części do tych motorków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Oryginalne części dostępne w tydzień i z reguły tańsze od zamienników. Z dealerów polecam Sikorski Olsztyn www.husqmoto.pl lub bezpośrednio od importera Moto-Mleczek. Kiedyś zawsze kupowałem u Mleczka, ale od ubiegłego roku jak Sikorski otworzył to u niego wychodzi taniej. Zycha omijać szerokim łukiem, bo idzie sobie nerwów napsuć. Wszystkie graty eksploatacyjne dostaniesz z zamiennika, więc typowe sklepy motoryzacyjne, typu Olek Motocykle, itp. Jedynie z częściami używanymi czasami trzeba chwilę dłużej poszukać, bo nie ma Husek tak dużo w Polsce jak KTM'ow czy Yamah. Miałem taką TE 450 2005 przez 3 lata i super sprzęt. Teraz mam Husqę WR 250 2010 i do tego to w ogóle oryginalne części mega tanie. Nawet śruby, sworznie itp kupuje u dealera a nie w hurtowni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian.hh Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dzięki Tomek_mistrz:D mimo że nie jesteś z Jeleniej ale rady cenne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micprime Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Co powiecie na ten sprzęt, do obornik mam jakieś 70km. http://allegro.pl/husqvarna-smr-te-450-r-i4150285824.html Jak z dostępem do części i awaryjnością?Nadaje się to do Hard enduro? Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Micprime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Z częściami nie ma problemu, a Husky z tych roczników bywają dobrze wyposażone. Sam mam jedną z 2005 roku i powiem Ci, że solidnie to wykonane i w pakiecie ma fajne gadżety montowane fabrycznie (Ohlins, Brembo, Marzocchi). Inna sprawa, że geometria z porównaniem do nowszych sprzętów to porażka, to samo waga, ale może w 450 jest lepiej (ja mam TC 250). Graty albo bezpośrednio o importera, albo w Radomiu od PPRacing (wpisz w google, znajdziesz na pewno). Części eksploatacyjne i pierdoły typu linki, sprzęgło, klocki hamulcowe w Olek Motocykle. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micprime Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki za info.Co myślisz na pierwszy rzut oka o tym linkowanym moto, za drogi, za tani :tongue: ?Klops, huśka sprzedana, jak dzwoniłem to byłem 5 w kolejce po nią. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Micprime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi