Kobra Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Jeżdże intruzem brata i niestety narzekam na zawieszenie, tak wiec utwardzenie bedzie konieczne-przy okazji go obnize z korzyscia dla wlasnosci jezdnych i wygladu :) - w Krakowie mamy malo kraweznikow, bite trakty i bloto (w sumie to dziura) wiec nie bede mial o co zachaczac. Silnikowo intruz jest idealem po prostu :flesje: , zwiekszenie pojemnosci rozwazalbym tylko przy ewentualnym remoncie- koszt zestawu ten sam a jak mowia amerykanie pojemnosci niczym sie nie zastapi, chyba ze wieksza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Hmmm.... NIe wiem jak żywotność wału i jego łożyskowania bęzie wyglądać przy zwiększeniu pojemnośći, jak widomo japońskie moto to nie BMW więc zapasów materiałowych raczej tam nie ma ;).P.S. Jestem mo synchronizacji gaźników i ich regulacji - nie to samo moto SUPER................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zapasy materiałowe zawsze są uwzględniane, a wał ma spory naddatek i jest liczony na większe obciążenie...Gdzie polecasz synchronizować gazniki i ile ta przyjemnosc kosztuje?Po swietach odbieram mojego intruza ;) :smile2: i mozliwe ze bede musial go synchronizowac-zastanawiam sie czy bawic sie samemu, mam serwisowke,czy oddac mechanikowi?jakos nie ufam serwisom i nigdy jeszcze nie korzystalem z ich uslug,na razie radze sobie sam z czego bardzo sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha_z_domu Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Wrzucilem fotki Muhy do albumu...zapraszamJeszcze troche rzeczy do zrobienia, ale idea mam nadzieje czytelna :mrgreen: ps.gazniki i filtry za tydzien, a i przewod w oplocie ze stalyyy; specjalnie tyle czekalem zeby sobie przypomniec jak jezdzi i hamuje i poczuc roznice po wymianach i regulacji...(kumple od plastikow robia tak: :roll:) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Też nie ufam serwisom, dlatego także robię sam... Gaźniki jak masz wakuometry to zrob to samw razie problemów służe info co i jak....Aha, serwisówke w jakim języku masz, bo ja mam po niemiecku a chętnie bym łyknął angielską (ten język do mnie lepiej przemawia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Panowie pomocy...Czy w Vs 1400 gąbki filtra powietrza nasącza się olejem?Mam dwie sprzeczne opinie...Czekam na info od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 HejMam ksiązke do Intruza po niemiecku:Reparatur anleitung i jest tam napisane ze filtry po umyciu nasącza się czystym olejem silnikowym i wyciska ręcznie az przestanie kapać.Takie zakłada się do puszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Dzięki za info.... udało mi sie już zgłębić ten temat kupiłem olej do filtrów i nasączylem gąbki olejem ;), ale nie tak mocno troche mniej niz napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi