roger Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Czyli, że niby co? Ktoś tam się z czegoś jednak rozmyślił :icon_mrgreen: czy może chłopaki wpadną w piątek? Nikt się nie rozmyślił :cool: A chłopaki z Go Naked faktycznie wpadną zagrać w piątek, tyle że bez Pawła, a z moją skromną osobą na zastępstwie :cool: Edytowane 14 Maja 2009 przez roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Nikt się nie rozmyślił :cool: A chłopaki z Go Naked faktycznie wpadną zagrać w piątek, tyle że bez Pawła, a z moją skromną osobą na zastępstwie :cool: Rodżeru :wink: będziesz grał na instrumentu czy vocalował :icon_biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Na instrumencie szarpanym :cool: To drugie mogłoby mieć stanowczo negatywny wpływ ma zmysł estetyczny audytorium.. :icon_mrgreen: PS. Jest jakaś nagroda za najdłuższą trasę? Może zmieszczę się w pierwszej trójce No jest taki gift przewidziany.... :wink: więc masz duże szanse... :cool: Edytowane 15 Maja 2009 przez roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Z pewnością pojawię sie w sobotę na tym zacnym zlocie :D Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 No jest taki gift przewidziany.... :wink: więc masz duże szanse... :cool: No... cegłę odebrałem :icon_biggrin: teraz zastanawiam się gdzie ją wmurować :biggrin: Zlocik w sumie udany, nawet sobotni deszcz nie przeszkadzał tak jak miliony komarów :icon_twisted: Jedynym minusem było zachowanie paru typków ze "Steel Roses" który zmusili gościa do bardzo szybkiej wycieczki w poszukiwaniu jagód czy innych owoców leśnych :lapad: Mieli też zamiar pozbawić mnie mojej kurteczki (na pewno nie ze względu na naszywki bo nie mam ani jednej)... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi