Piotrek Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 rok temu było to samo. Powinno być o 14, max 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja będę na pewno :crossy: muszę się tylko pospieszyć ze skręcaniem sprzęta, pogoda będzie na pewno OK. :wink: Nagana wzrokowa:P Proszę nie pisać WIELKIMI LITERAMI. W internecie oznacza to krzyk. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawasaki 636 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 gdyby ktos jechal droga 45 od raciborza to na wysokosci kedzierzyna kozla moge sie dolaczyc tylko prosze napisac mi na gg czy ktos moze z tych stron pojedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 E tam Piotrek nie placz ze zimno było rok temu bo nie bylo ;) Ja mam nadzieje ze do 21 juz bede mial moto, a jak nie to pojawie sie puszką. P.S. Piotrek, nie zapomnij termosu z herbatą, ;) rok temu bylo Cieplo wiec nie chciałem ale w tym moze byc zimnoo wiec napewno skorzystam :) swoj kubek wezme :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Termos postaram się wziąć :) Łukasz gratuluję pamięci, taki szczegół zapamiętać! Mi tam było zimno przeokrutnie, ale co tam, hartowanie pełną parą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 :flesje: termosik z herbatą napewno się przyda . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Czasu jeszcze kupeeee. Ale myślę że i ja pojawię się w tym roku. Piotrek z Klb ruszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 tak, z Klb, oczywiście jeśli nic nie pokrzyżuje mi planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam wszystkich. Słuchajcie, tez mi się wydaje ze 16 to troche pozno, ale mam taki pomysł zeby sie spotkac juz wczesniej koło 13-14 i troche pośmigac a potem wszyscy pojechalibyśmy utopic zime z opolezone no i koniec wycieczki. a oni jak chcą tak pozno to niech potem marzną. Zjawie sie napewno o ile bedzie w miare znośna pogoda. Jade z KK jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jeśli pogoda będzie ok, to nie widzę problemu, ale żeby to śmiganie miało jakikolwiek sens (czytaj: zaplanowane było), a nie tak byle gdzie, byle paliwo przepalić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ależ jak najbardziej, jest jeszcze sporo czasu to sie mozna dogadac gdzie by jechac. ja proponuje gdzies nie za daleko (moze Góra św. Anny albo głogówek) a przy okazji wstąpic gdzies na "herbatke" i w koncu pogadac w wiekszym gronie na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No to ja jestem za, ale jeśli będzie mniej jak 10 stopni, to odpadam z jazdy, do Opola się zakulam, ale gdzieś dalej, to odpadam. A co do "herbatki" to wolę herbatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja odpadam przykro mi strasznie,byłem nastawiony ale finanse i kryzys mnie wykończyły nie wiem czy w ogóle już nie zamkne sezonu który się jeszcze nie zaczoł :banghead: Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 no to lipton, szkoda. Mamy jeszcze dwa tygodnie, wiec można wstępnie ugadać się na konkretną godzinę. Ja proponuję 15:15 na petrochemii, z przodu budynku, przy ulicy, a nie za budynkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black-bear Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 No ja juz praktycznie gotowy do drogi :crossy: jeszcze tylko oponki nowe. Byle tylko pogoda była :notworthy: to się zjawie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi