rebel Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 BTW. Kto w ogóle zamykał sezon??? Jeżeli nie zamykałem sezonu to po cholere mam go otwierać??? A tak na marginesie to juz od dawna wdupiemam Bemowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja chyba się wybiorę Nigdy nie byłem i chętnie zobacze co i jak. Zniechęca mnie jedynie ta małoprofesjonalna strona www - bez żadnego adresu/planu dojazdu, bez planu dnia co i o której, bez cennika itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tylko po co tam jechać. Po to samo co do Czestochowy ..... tylko ze blizej :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po to samo co do Czestochowy ..... tylko ze blizej :icon_mrgreen: No to się spotkamy... :icon_twisted: Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Przeznaczenie ?? :icon_razz: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po to samo co do Czestochowy ..... tylko ze blizej :icon_mrgreen: Za taką pomyłkę jak napisał Yuby należy się wpierdol :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Znaczy się jest opcja na wpierdol. :biggrin: Czyzbys byl jasnowidzem ?? :icon_mrgreen: Za taką pomyłkę Za jaka pomylke ? Widac EKG sie ozywilo na haslo majkel :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 zapamietaj sobie majkelu_na_jakiś_czas_z_pl że ani jedno ( Czestochowa) ani drugie (Bemowo) nie ma nic wspólnego ze soba a już najmniej z rozpoczęciem sezonu.......to pierwsze to ogólnopolska pielgrzymka motocyklistów na Jasną Górę a to drugie to komercyjna spędownio-lanserska impra.....wybrałeś sam :banghead: :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja też się cieszę... Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ...jedyny rozsądny wybór, Czesiu, zgadzasz się? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mont Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 proszę napiszcie mi, czy na Bemowie w przybliżeniu będzie też trochę stoisk jak na Służewcu, czy dużo mniejszy wybór akcesoriów. dzięki z góry za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ...jedyny rozsądny wybór, Czesiu, zgadzasz się? ;) Ja się ze wszystkimi zgadzam... ...jeśli mam rację... :wink: Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Stoiska i hostessy będą, ba nawet zapiekanki będą. Nawet silna grupa EKG bedzie :icon_mrgreen: to pierwsze to ogólnopolska pielgrzymka motocyklistów na Jasną Górę a to drugie to komercyjna spędownio-lanserska impra..... Na jednej i drugiej imprezie pojawiaja sie motocyklisci oraz bedzie msza i poswiecenie motocykli A ze na pierwszej jest wiecej motocyklistow niz na Bemowie .... moja to wina ? :crossy: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) ku*wa na Bemowie coś święcą. :icon_question: ........ to komercyjna spędownio-lanserska impra.....wybrałeś sam a no święcą ..,ehh ta komercja nie ? ,ale trudno co robić będąc lanserem tam poprostu trzeba być :icon_twisted: Oczywiście "prze kumaci, warszawscy motocykliści" gardzą takimi spędami -przecież tam tylko dresy lansować się jeżdżą. Jak coś jest blisko to przecież nie wypada jechać, my prawdziwi motocykliści jeździmy tylko daleko , po swoim mieście tylko lanserzy jeżdżą :icon_razz: ...tylko jak do tego ma się "Sen o Warszawie" Niemena :) nic osobistego :biggrin: taka tylko moja refleksja po ostatnich postach na forum (np. BP też robi lanserską akcje ...no bo w Warszawie) no nic, ja tam jadę ... po lansuje się z ekipą trochę :crossy: :wink: ....nie ma to jak uogólniać Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Ty Dżon mógłbyś normalnie cytować, albo przestań brać to świństwo. fakt Jubik, mój błąd nie rozdzieliłem jasno cytatów...ciężko się domyśleć nie? Oczywiście błędnie odebrałem twój pogląd na temat tej imprezy :wink: świństwo...? :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi