>ENDUROS*600< Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :wink: Sprzedam kask NITRO MX 422, rozmiar xxl, (63-64 cm obwód głowy) Kask jest nowy nie używany w oryginalnym kartonie i pokrowcu, został założony przeze mnie tylko raz w celu przymierzenia, jest mi niestety za duży, dlatego chcę go sprzedać lub chętnie zamienię na mniejszy. Kask jest bardzo solidnie wykonany posiada w środku materiał typu Coolmax, regulowany daszek, profesjonalne, szybkie zapięcie pod szyją, wusuwany daszek przeciwsłoneczny. Na prawdę szczerze polecam. Poniżej zamieszczam link do zdjęcia z takim właśnie kaskiem. Zainteresowanym dodatkowych informacji uchętnie udzielę na PW bądż przez gg:10411264 Cena do uzgodnienia :bigrazz: Nowy w sklepie kosztuje około 600 zł :rolleyes: Pozdrawiam :notworthy: http://www.helmets4u.co.uk/images/MX422black.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts