damikss Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Sprzedam moje maleństwo choppera KAWASAKI VULCAN 500(EN 500). rocznik 1995.Najwiekszy chopper i najbardziej dynamiczny ze wszystkich 500. Jestem jego drugim właścicielem w kraju. Motocykl w pełni przygotowany do sezonu, po wymianie płynów, świec , regulacji i synchronizacji gaźników, nowy filtr powietrza. Całkowicie ubrany, posiada: -gmole -lightbary -krawat na zbiornik -piórnik skórzany -sakwy -chromowany błotnik z orłem -przednia szyba -frędzle na manetkach i klamkach Napęd na pas . Spalanie około 5 litrów. Motocykl trwały i niezawodny. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego Opony w bardzo dobrym stanie wymienione w zeszłym sezonie. Bardzo poręczny idealny dla kogoś kto zaczyna swoja przygodę z motocyklami lub odnawia tą znajomość po latach Silnik rzędowy 50 KM . Ubezpieczenie i przegląd ważne do maja 2009 Dorzucam do niego : Nowe zaciski hamulcowe tylniego hamulca Nowa linkę prędkościomierza Dodatkowe podnóżki kierowcy. Filtr oleju. cena 6900zł wsiadac i jechac wszystkie informacje i zdjecia na maila. Quote Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
damikss Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 ponizej zdjecie .reszte na maila . http://pl.tinypic.com/view.php?pic=34heu4l&s=5 Quote Gilera Eaglet, HondA Cbr 125,Piaggio 125,Kawasaki EN 500,Honda Deauville 650,Kawasaki El 250,Suzuki VL 800, Yamaha FZ 6 S2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts