batok Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam wieam że temat tłoków był mielony wiele razy ale czy tłoki urala podejdą do k-750 pytam poniewarz wątpliwej jakości tłoki z rzekomych ,,starych zapasów,, chciałbym zastąpić uralowskimi z almotu co wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 O ile się nie myle to sworzeń w tłoku uraloskim jest na innej wysokości niż w K-750. a tak pozatym to almot produkuje tłoki również do dolniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batok Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dzięki z informacje .ja na stronie almotu do dolniaków nie widziałem ale jesli tak to mam problem z głowy DZIĘKI pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 O ile się nie myle to sworzeń w tłoku uraloskim jest na innej wysokości niż w K-750. a tak pozatym to almot produkuje tłoki również do dolniaków Dzięki z informacje .ja na stronie almotu do dolniaków nie widziałem ale jesli tak to mam problem z głowy DZIĘKI pozdro Następnym razem poszukaj tematu. Bo poszło ci jak z szukaniem tłoków. A sworznie w guralu są takie same jak w wolniaku. Dzieki, zdrowy jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi