Skocz do zawartości

Rebel 125 gażnik

Rekomendowane odpowiedzi

Istnieje wynalazek piśmiennictwa, wyobraź sobie ze takie dane sa zapisane w serwisówkach które mozna znaleść w internecie Google ostatnio przestało gryść.

Gdybyś jednak nie znalazł to sa takie dane zestawiniowe i pewna normalizacja ustawinia gaźników tak zeby mechanik nie musiał pamietać 1 mln. danych serwisowych. Wiec wstepnie 2- 2,5obrotu.

yo!

serwisówka jest tutaj:

http://www.ksiazki-napraw.pl/naprawa/6310630/

cyt. Gdybyś jednak nie znalazł to sa takie dane zestawiniowe i pewna normalizacja ustawinia gaźników tak zeby mechanik nie musiał pamietać 1 mln. danych serwisowych. Wiec wstepnie 2- 2,5obrotu.

możesz jaśniej? na jakiej podstawie tak twierdzisz i gdzie mozna znaleźć te: 'dane zestawiniowe'?

pzdr

w samochodach jest pewna unifikacja najprostszych regulacji dlatego sadze ze w motocyklach też jest ;) Znalesć niewiem, mnie oczymś takim z tym ze to chyba sie jakos inaczej nazywało wspominano w technikum. Tak patrzac np. na 2T których przerobiłem dosc sporo to wiekszosc miała śrube składu mieszanki wykrecona o 1,5obr. Robiłem też kilka 4T(przeważnie jednak single) i tam również podana było w granicach 2-2,5 obrotu.

yo!

serwisówka jest tutaj:

http://www.ksiazki-napraw.pl/naprawa/6310630/

cyt. Gdybyś jednak nie znalazł to sa takie dane zestawiniowe i pewna normalizacja ustawinia gaźników tak zeby mechanik nie musiał pamietać 1 mln. danych serwisowych. Wiec wstepnie 2- 2,5obrotu.

możesz jaśniej? na jakiej podstawie tak twierdzisz i gdzie mozna znaleźć te: 'dane zestawiniowe'?

pzdr

To ze serwisowke mozna kupic to wiem, chodzi mi o to ze nigdzie nie ma na necie do pobrania