suzukigt80 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam mam pytanie jaka oryginalnie powinna byc glowna dysza w gazniku, oraz o ile obrotow powinna byc wykrecona srubka od skladu mieszanki. Honda CA 125 Rebel 97r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Istnieje wynalazek piśmiennictwa, wyobraź sobie ze takie dane sa zapisane w serwisówkach które mozna znaleść w internecie Google ostatnio przestało gryść. Gdybyś jednak nie znalazł to sa takie dane zestawiniowe i pewna normalizacja ustawinia gaźników tak zeby mechanik nie musiał pamietać 1 mln. danych serwisowych. Wiec wstepnie 2- 2,5obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Serwisówki nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 yo! serwisówka jest tutaj: http://www.ksiazki-napraw.pl/naprawa/6310630/ cyt. Gdybyś jednak nie znalazł to sa takie dane zestawiniowe i pewna normalizacja ustawinia gaźników tak zeby mechanik nie musiał pamietać 1 mln. danych serwisowych. Wiec wstepnie 2- 2,5obrotu. możesz jaśniej? na jakiej podstawie tak twierdzisz i gdzie mozna znaleźć te: 'dane zestawiniowe'? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 w samochodach jest pewna unifikacja najprostszych regulacji dlatego sadze ze w motocyklach też jest ;) Znalesć niewiem, mnie oczymś takim z tym ze to chyba sie jakos inaczej nazywało wspominano w technikum. Tak patrzac np. na 2T których przerobiłem dosc sporo to wiekszosc miała śrube składu mieszanki wykrecona o 1,5obr. Robiłem też kilka 4T(przeważnie jednak single) i tam również podana było w granicach 2-2,5 obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 yo! serwisówka jest tutaj: http://www.ksiazki-napraw.pl/naprawa/6310630/ cyt. Gdybyś jednak nie znalazł to sa takie dane zestawiniowe i pewna normalizacja ustawinia gaźników tak zeby mechanik nie musiał pamietać 1 mln. danych serwisowych. Wiec wstepnie 2- 2,5obrotu. możesz jaśniej? na jakiej podstawie tak twierdzisz i gdzie mozna znaleźć te: 'dane zestawiniowe'? pzdr To ze serwisowke mozna kupic to wiem, chodzi mi o to ze nigdzie nie ma na necie do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi