karlo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Przyjadę około 8.00 na stary Jet i planuje jechać z całą grupą jeśli nie nadążę to po prostu zostanę w tyle. Prędkość 120km/h spoko wyciągam obawiam się tylko, że mogę zostawać na zakrętach i innych wywijasach, ale ogólnie chciałbym nadążyć. Zasadniczo to sam nie wiem jak będzie, bo jeszcze nie było mi dane jechać w większej grupie. Pepe nie pękaj, damy radę :crossy: W Szydłowcu dołączy do nas Pan Rysio, On preferuje również spokojne prędkości, także nikt nie zostanie sam ;) p.s z tym 160 to był żart, ja jeżdzę przepisowo i ZAWSZE wciskam się w korki używając kierunków :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek S Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No skoro tak , to i ja się podłączam. Jakby co to zostanę z Pepe. Będziemy pasować do siebie V-max'em i wiekiem. Z tego co widzę to będę dziadkiem w tej grupie. Mam nadzieję , że jakoś to zniesiecie :wink: . Jestem jutro o 8.00 na Jetcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Z tego co widzę to będę dziadkiem w tej grupie. Mam nadzieję , że jakoś to zniesiecie :wink: . Jestem jutro o 8.00 na Jetcie. Oczywiście największym małolatem w bandzie będę ja a zaraz potem Pepe, Kajtek i Przemo :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Oczywiście największym małolatem w bandzie będę ja a zaraz potem Pepe, Kajtek i Przemo :buttrock: :biggrin: No dokładnie! Przed chwilą sprawdzałem pogodę na kilku portalach, na szczęście bez opadów tylko trochę chłodniej. Mnie niestety dopadła alergia jak co roku o tej porze ale jakoś chyba dam radę :buttrock: Chociaż podobno kichnięcie przy 250km/h to jak 100 metrów przejechane z zamkniętymi oczami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioły76 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Oczywiście dołączam się do wyjazdu,a tak reasumując Przemo to jak kichniesz średnio 10 razy na 1km ,to będziesz jechał po omacku :biggrin: ,ale obiecuję będę Cię przyjacielu prowadził za rękę,pozro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Oczywiście dołączam się do wyjazdu,a tak reasumując Przemo to jak kichniesz średnio 10 razy na 1km ,to będziesz jechał po omacku :biggrin: ,ale obiecuję będę Cię przyjacielu prowadził za rękę,pozro :buttrock: Dobry jesteś z matematyki!!! :biggrin: Już jestem trochę za duży na prowadzenie za rękę, ale dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim za świetny wypadzik :buttrock: w nagrodę obiecane i wyczekiwane :biggrin: foty :icon_arrow: http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/C...ochowa19042009# do następnego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Trochę tego nacpykałeś Arku, a ci którzy mają najlepszą kondycję i weszli na górę mają chyba tych fotek najwięcej :biggrin: Dzięki wszystkim i do następnego! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Trochę tego nacpykałeś Arku, a ci którzy mają najlepszą kondycję i weszli na górę mają chyba tych fotek najwięcej :biggrin: Dzięki wszystkim i do następnego! :buttrock: Kondycję? Właśnie z Jmmim dotarliśmy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Kondycję? Właśnie z Jmmim dotarliśmy do domu. Twardziele z Was!! Jak "domowa" kawa? Szczerze powiem, że pod koniec czułem spore zmęczenie, jazda max. 100-ką po takich dziurach to nie dla XX-a :evil: Ale ogólnie było sympatycznie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Kondycję? Właśnie z Jmmim dotarliśmy do domu. Bo nie mogliśmy tak długo czekać :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wreszcie GPS Jmmiego się na coś przydał. Przed Radomiem przykleiła się puszka, a na GPSie wyśfietliło fotoradar i wykrzyknik. Namierzali nas ze 2 km. Passat kombi srebrny metalik. Dzięki za wycieczkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja też dziękuję za miły wypad, choć tylko w jedną stronę. Na gierkówce było tyle maszyn że czułem się jak bym nadal jechał w grupie :) ps. dowiedziałem się że muszę zainwestować w podgrzewane manetki ps2. na jetcie ok 19 był ktoś z Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A ja czuje , że musze zmienić moto ... dosyć mam szukania drogi wśród dziur :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja w nową głowę. Od kaska wodogłowia dostałem. Idiota jestem na taką wycieczkę w nowym kasku. :banghead: Baniak mi się do kasku uformował :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi